| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jíme zdravě

Soutěžte s filmem Asterix a Tajemství kouzelného lektvaru

Vyhrát můžete balíček obsahující tašku, frisbee, puzzle a knihu - vše na motivy filmu.

  (?)
 Názory 110 z 24084  [Dalších 24074 >>]
Karel Mařík 157212
14.12.2018 21:04:41
Dobrý den, nabízím kvalitní a vyváženou výživu na přírodní bázi včetně bezlepkových a veganských verzí a také recepty na zdravá jídla z běžných potravin.
Dále nabízím bezplatnou a nezávaznou analýzu stavby těla přístrojem Tanita BC 730 a v případě dalšího zájmu na základě zmíněné analýzy jsem schopen připraven sestavit stravovací plán na míru každého klienta/tky.
V případě zájmu mně prosím kontaktujte na:
tel.:+420 737487426
e-mail: marikkajda@seznam.cz
Váš welness poradce a nezávislý distributor Herbalife nutrition Karel Mařík.



Agniezska 123320
25.11.2018 11:07:14
Dostala jsem Irský mech - jsou to takové slané hnědé řasy. Měla by to být kolagenová nálož a jedna z nyní tak vychvalovaných "superpotravin". Pro mě je superpotravinou česnek, křen, kysané zelí atd. Ale klidně vyzkouším i ten mech. Mělo by se to namočit a rozmixovat a získat gelovou hmotu z toho. Znáte někdo? Používáte? A jste krásné a vyplé a bez vrásek? :-D
Ropucha + 2 ropušata 120300
23.11.2018 16:40:30
Kopřivo, drahá je, to máš pravdu.
Já používám koupenou v Německu, vyjde cenově lépe.
Ale teď mi došly zásoby a koupila jsem v Globusu hladkou z řady Babiccina volba. Zatím jsem ji ale nevyzkoušela.
Kopřiva Dvoudomá 34182
23.11.2018 13:34:34
Ropucho, jakákoli špaldová hladká, na kterou jsem narazila, byla nehorázně drahá.
Peču z CZ, tu melou tady u nás za slušný peníze.

Jakou špaldovou hladkou kupuješ?
Ropucha + 2 ropušata 120300
23.11.2018 11:54:54
Souhlasím s Kopřivou, také peču běžně ze špaldové mouky, hladké i celozrnné, je výborná a vlastnostmi téměř totožná s klasickou pšeničnou.
Vánočka ze špaldové mouky, hnědého cukru, dobrého másla, pravé vanilky atd. bude chuťově luxus, kalorická ovšem bude samozřejmě stejně jako z obyčejnějších surovin.
Kopřiva Dvoudomá 34182
23.11.2018 11:03:05
Tak u nás právě není ta ambice něco vánočkou zachraňovat, pečeme z celozrnné celý rok a vánočka ani mazanec nejsou výjimka.
Do práce jsem pekla vánočku z bílé mouky, protože celkem chápu, že na moje racio kreace tam nejsou až tak zvědaví :-)

Do vanilkových rohlíčků a lineckého budu dávat taky celozrnnou, perníčky budu dělat z žitné.
Valkýra 10956
22.11.2018 19:42:49
Bouřko,
asi tak. Nějak moc nevidím smysl podobných pokusů u pečiva, které se jí jednou za rok a dělá podle osvědčených receptů. Pokud někdo žije zdravě celoročně, může si na Vánoce dovolit zhřešit, pokud nežije, tak to zrovna na vánoce nezachrání.
"Zdravé" vánoční pečivo je taky obvykle o dost chuťově horší.
karma 94498
22.11.2018 19:08:09
dělávám každý rok, prostě mouku bílou nahradím špaldovou/trochou žitné....a je to.
Lada2 130679
22.11.2018 18:12:10
Špalda naopak obsahuje více lepku.
Bouřka 7675
22.11.2018 15:40:08
Na Vánočku nemusí být hladká, funguje i z polohrubé. A bělejší mouka nevyžaduje válcové mlýny, to se dá zvládnout i s primitivnějšíma technologiema, akorát to dá víc práce. Vánočka vznikla s vysokou pravděpodobností přímo jako bílé pečivo, byla to vyjímečná záležitost a ne pro každého.
 Názory 110 z 24084  [Dalších 24074 >>]

Komerční sdělení

Nechcete udělat nový design Rodiny.cz?

Jirka

Již delší dobu si uvědomujeme, že po letech opět nadešel čas "občerstvit" grafickou podobu Rodiny.cz.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.