| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Re:Nealergenní potraviny

12.5.2004 22:57:42   Karin Malíčková
Dobrý den,
zkuste ještě měsíc (do výsledků alergologických testů) vydržet a příliš s jídelníčkem neexperimentovat.
Pokud budete chtít vyzkoušet něco nového (asi by byla možná kořenová zelenina kromě celeru, brokolice, hrušky, meruňky, hrášek, cukína ...), přidejte pouze jednu "novinku" a další novou potravinu nezkoušejte dříve než za týden. Tak snadněji rozpoznáte jídlo, které by mohlo zapříčinit alergickou reakci. URČITĚ se vyhněte mléčným výrobkům, pšenici, vejcím, bobulovinám a citrusovým plodům - ale to jistě víte.

Holtova mast potlačuje svědění (odjímá vlhkost a chladí díky mentolu). Používá se na zarudlou kůži a ekzémy.
Ondřejova mast se používá při opruzeninách, při drobném poškození pokožky a při různých formách kožních onemocnění především infekčního původu, kde působí hojivě a přispívá k regeneraci pokožky.
Obě masti se s úspěchem používají při péči o kůži postiženou ekzémem.
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Tato poradna již není aktivní - nelze vkládat nové dotazy.

Poslední komentované ze všech poraden


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.