5.6.2017 20:15:39 00
Solení jídla
Mám problém. Nejsem zdatná kuchařka. Mám ráda koření, bylinky. S miminem jsem i pro sebe nesolila a později solila minimálně.
Teď i když solím a přijde mi, že někdy hodně - brambory aj. Je chuť nijaká, mdlá, at nasypu,co nasypu.
Kolik třeba dáte lžiček - lžic do hrnce brambor řekněme s 1kg.
Kolik lžiček tak cca dáte do hrnce s omáčkou na špagety, do omáčky pro 4čl. rodinu??
Nebo je to solí? Že i sůl může nesolit? Nebo mám divný chuť.pohárky. Jenže i přítel sem tam vzdechne, že vařím bez chuti. Jinak si běžně nedosoluje.
Jídla jinde mi chutnají a přesolená mi nepřijdou až na vyjímky. Tak čím to je?
Odpovědět