19.10.2017 7:33:39 Lída+2
Re: Máslové sušenky – tipy a triky pro snadné válení
Buchli ano, udělám to večer, nyní můj syn...roky využívám obrovské tlapy(tak dobře zpracované těsto jsme nikdy neměli).....hodí to do lednice.
Ráno vstanu(6h) vyhodím to z lednice. Nasnídám se , připravím oběd, něco pofackuji doma a okolo 10h je těsto vhodné na lisování.
namačkám to na plech a peču.
Já už tady jsem roky obviňovaná, že přece doma sušenky dělá jen debil.....a kdo by se s tím doma patlal, že si vymýšlím a podobně, ale pokud mi to věříš:
Ale né vše z toho lisu drží po hromadě.....takže používám hlavně:
1. řada, první a třetí kolečko
3. řada druhý
poslední řady, poslední
Pak dělám ještě takové, co připomínají chutí koka(než je opávie zhnusila, aby nám chutnali). To se udělá váleček a nakrájí nožem a omačká vidličkou.
A pak dělám ovesné s čokoládou a ty připomínají bebe dobré ráno. Jo a ty jsou asi hodně dobrý, dvojitá dávka nám doma nejdéle vydržela 48h
To se jen nakydá na plech. Jsou z toho takové placičky.
Odpovědět