2.11.2017 15:03:33 kambala pláááckááá
Re: Krůtí horní stehno
hele, už si to jednou napište a uložte, píšu to sem furt dokola
ve zkratce mezi jednáníma: vemeš stehno, napícháš blanšírovanejma mandlema, co se do něj vejde. potřeš směsí: med, pepř, sůl, olej, položíš na cibuli, naleješ prst vody, přikreješ a při mírný teplotě děláš hodinu až dvě, průběžně vodu dolejváš, pak odklopíš na hodinu a pečeš o stošest, mažeš pomádou. pak vyndáš, po vychladnutí obereš, naházíš obraný do výpeku a hodinu to v tom necháš dojít na mírnou teplotu.
kaše: bramborová obyč, ale dáš do ní vajíčko a muškátovej ořech a míň mlíka a jarní cibul. nakydáš na plech, zapečeš (asi se to má stříkat na plech jako pusinky,ale moje vypadaj jako kobylince)
Odpovědět