| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

30.11.2017 19:39:33 Monika

Re: Hlíva ústřičná

Houby se doporučuje mrazit až po tepelném zpracování, pokud vím. Hlívu jsem teda ještě nemrazila (v naší rodině se nikdy nestalo, že by se balení nesnědlo ~;)), ale "houby z lesa" podusím na cibulce a zmrazím (po přiměřených porcích např. pod maso) tak.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Hlíva ústřičná Janet+sluníčko:-) 30.11.2017 19:1
*Re: Hlíva ústřičná Monika 30.11.2017 19:39
*Re: Hlíva ústřičná Půlka psa 30.11.2017 19:52
*Re: Hlíva ústřičná Janet+sluníčko:-) 1.12.2017 13:32
**Re: Hlíva ústřičná Monika 1.12.2017 22:53
***Re: Hlíva ústřičná Janet+sluníčko:-) 2.12.2017 17:45

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.