17.6.2018 16:00:26 TaJ
Re: Kuchařka pro chudé
Katko, tak asi jsou líní se s tím vařit, jinak nevím...my občas nějakou konzervu taky koupíme - vepřové, krůtí apod., ale máme to většinou jako zálohu, když potřebujeme nějakou rychlovku a zrovna není po ruce nic jiného...třeba do toho rizota apod... Ale pokud je to jako doplněk k té pomoci, tak tam jsou většinou konzervy no..., taky právě proto v těch receptech prakticky není čerstvé ovoce a zelenina...akorát třeba u těch "záchranářských" receptů mě tam zaujal recept na zpracování starého pečiva na nějaký moučník a byly tam mimo jiné ingredience jako rum, smetana, čokoláda, skořice...to by mi bylo docela i líto těch dalších přísad...my pečivo sušíme, rohlíky umeleme na strouhanku, ta se hodí na všechno možné a chleba někdy nastrouháme jako zahuštění do omáček, nebo ho tu schováváme do velkého pytle a když pak jedeme někam za zvířátky, tak jim to vezmeme...
Odpovědět