| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

29.6.2018 20:24:43 Bouřka

Re: Čočka na kyselo - dotaz

Jak píše Líza. Vždycky vylévám, i tak trávím luštěniny špatně. Máčím dlouho a vodu obměňuju. Nutný to není u loupané červené čočky.
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Čočka na kyselo - dotaz M.Butterfly 29.6.2018 16:44
*Re: Čočka na kyselo - dotaz Líza 29.6.2018 16:46
**Re: Čočka na kyselo - dotaz Karkulína 29.6.2018 19:30
***Re: Čočka na kyselo - dotaz Monika 29.6.2018 21:45
****Re: Čočka na kyselo - dotaz Karkulína 29.6.2018 21:47
****Re: Čočka na kyselo - dotaz Katka a 2 výrostci 29.6.2018 23:27
*Re: Čočka na kyselo - dotaz libik 29.6.2018 18:47
*Re: Čočka na kyselo - dotaz Bouřka 29.6.2018 20:24
*Re: Čočka na kyselo - dotaz wer 29.6.2018 21:34
*Re: Čočka na kyselo - dotaz sally 1.7.2018 17:25
*Re: Čočka na kyselo - dotaz Girili 1.7.2018 23:44

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.