Je tu někdo, kdo se v dnešní době domácí výroby jogurtů, těstovin. pečení chleba, a vaření mnohahodinových vývarů přizná k používání polotovarů a konzerv? Co třeba "bujóny v kostce", polévky v pytlíku, jíška v prášku apod.? Já jsme "zamilovaná" do bramborového těsta v prášku (na bramborové knedlíky, šišky s mákem, sladké knedlíky ...), halušky kupuju dokonce už hotové zmražené - přijde mi to veliká úspora času a práce (vaření a loupání brambor, blemcání těsta) při cca stejné chuti výsledku. Z konzerv používám (kromě rybiček) hlavně sterilovaná rajčata, to ale asi připouští i vzývači "výhradně čerstvého a domácího". Jíšku si udělám klidně sama, polévky z pytlíku vaříme na dovolené (děti je milují a domáhají se jich i jindy ) a těstoviny teda kupuju výhradně sušené, doma dělám max. někdy do polévky noky ... Jaké polotovary a konzervy používáte s tím, že ani nemáte chuť to měnit a jaké třeba sami považujete za "východisko z nouze"?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.