| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kapr se zeleninovou krustou

výborná netradiční úprava kapra
Suroviny:600g filrtovaného kapra • 200g celeru a mrkve • 100g pórku • 2vejce • 100g sýra cihly • olej na potření plechu • sezamová a lněná semínka • petrželka
Postup:Filety z kapra osolíme, mrkev a celer nastrouháme a spříme horklou vodou. Do vychladlé zeleniny zamícháme vejce, nastr. sýr, naťku a troichu soli. Rybu naskládáme kůží ne pomaštěný plech, na každou porci dáme hromádku zeleniny a posypeme semínky. Pečeme při 200°C asi 10 minut. Zdobíme spařeným pórkem. (pórek a ni semínka tam být nemusí, i tak je to strašlivě dobrý)
Vložil:

*Naďa+T+E+P

Červenec2010
Datum:30.10.2010 17:29:57
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.