| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Polévka z telecího masa s hráškem a mrkví

Suroviny:80g telecího masa • 4 dl vody • 60 g hrášku (pokud použijete sterilizovaný tak bez nálevu) • 20 g brambor • 60 g mrkve • petrželová nať
Postup:Maso odblaníme, umyjeme a dáme vařit do studené vody. Vaříme pomaludo poloměkka. Potom přidáme umytou a očištěnou zeleninu a brambory, část umyté petrželové natě a dovaříme do měkka. Maso vyjmeme, najemno posekáme, zeleninu rozmačkáme vidličkou, vložíme zpět do vývaru a dochutíme zbylou částí posekané petrželové natě.

Podáváme dětem od 6 měsíců.
Vložil:

Říjňátka 2010

Říjňátka 2010
Datum:21.5.2011 13:51:25
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.