| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Cizrnová nebo hrachová polévka

Sice polévka, ale sytá jako hlavní pokrm.
Suroviny:Cizrna nebo zluty hrach • celer • mrkev • petrzel • cesnek • cibule • majoranka,bobkovy list,nove koreni,sul,pepr • Houska na krutony • bujon (podle chuti)
Postup:Dukladne uvarime cizrnu nebo hrach, pro snadnejsi pripravu muzete pres noc namocit, ovsem pouze tehdy, kdy pouzivate hrach, jinak to nema smysl. Do hrnce behem vareni neni treba hned na zacatku pridame kousek celeru 1 petrzel,a dve stredni mrkve, bobkovy list, nove koreni a bujon.Jakmile je vse meke rozkrajime zeleninu na mensi kusy aby nam sli rozdrtit ponornym mixerem i s cizrnou na kasi.Jeste predem vylovyme nove korenia bobkkovy list.Po rozmixovani dle potreby prilijeme bujon nebo vodu dochutime rozmackanym cesnekem asi tri strouzky, ale zalezi na kazdem,soli, majorankou a peprem.Uz jen pouze zahrivame 5-7 minut.Pred podavanim posypeme krutony
Vložil:

*Babell

Datum:30.6.2011 11:28:08
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2016 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.