| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

DOMÁCÍ ČÍNA

Suroviny:40 dkg libového masa ( vepřové, kuřecí, hovězí, králičí.....)

1 kostka hovězího bujonu

2-3 lžíce Solamylu

mletý preř, sůl

červená paprika

chili nebo kari

2 stroužky česneku

1 lžíce Maggi

1 lžíce Worchesteru

2 celá vejce
Postup:Maso nakrájíme na kousky ( 1×1×2cm), přidáme všechny přísady a důkladně promícháme, až vznikne těstíčko. Kořeníme podle chuti. Necháme alespoň 2 hodiny odležet v chladu, nejlepší je přes noc. Na pánvičce na rozpáleném oleji opečeme z jedné strany, po otočení jednotlivé kousky vidličkou roztrháme od sebe a dosmažíme.

Podáváme s rýží, pečivem, zeleninovým salátem. Lze konzumovat i studené.

Je to ideální jídlo na různé akce, každý si nandá, kolik potřebuje. Takto lze naložit i celé plátky, ale ty je lepší propíchat vidličkou.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:28.9.2008 7:14:23
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.