| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Čtyři v tom

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1388  [Dalších 1368 >>]
Sam01 129844
16.4.2018 18:46:26
Nechapu, na co si stezuje.pokud je- byla v pruseru,tak se do nej zjevne dostala hlavne svou vinou.
5 deti na tri tatinky je dostatecna indikace toho, ze kraci zivotem po spatne strane. A jeji slova o tom, jak musela udelat tezke rozhodnuti a musela dat dceru pryc me nedojima.v prvni rade si ji nemela porizovat,pokud nemela zazemi a nebo nejakou perspektivu, ze ji nekdo podrzi.
libik 142094
16.4.2018 18:41:36
Teda ta jízda autem.., já bych mladou paní vysadila, těhotenství netěhotenství, to mi přišlo jako buzerace na druhou, o to horší, že sladkým hláskem~:-D
vertigo 92133
16.4.2018 18:24:40
Sledovala jsem všechny série a z této jsme spíš zklamaná. Nikdo mi tam není vyloženě sympatický (spíš naopak) a zatím mi přijde, že je tam nějak dost hluchých míst (třeba ta jízda autem a řeči o tom, jaký je kdo řidič, mně přišla nekonečná a její smysl jsem v celkovém kontextu asi nepochopila. Totéž nehty). Dokoukám to do konce, ale jisté rozčarování tu je. Navíc mi vadí, že to dávají ve středu, kdy jde na Nově Výměna manželek, tak v tom pak mám trochu guláš, co bylo kde :-)
petadurka 80929
16.4.2018 18:11:25
Tady kousek rozhovoru s Kvetou, jestli vas to zajima

Vysvětlit cizím lidem, proč máš pět dětí s třemi otci, skoro nejde. Chceš se o to pokusit?

Ano, biologicky mají děti tři otce. Ale to je vše. Gábi a Alešek svého otce neznají, nenavštěvují ho, ani on o ně žádný zájem nejeví. Domča se sice s otcem vídá, ale on na tom není dobře zdravotně, takže ten kontakt není nijak častý. Já si myslím, že otcem není ten, kdo rozsévá geny, ale ten, kdo děti vychová a miluje.

Některé komentáře v diskuzi probíraly právo Tvojí nejstarší dcery Dominiky na soukromí. Jak Dominika snáší publicitu kolem seriálu a do jaké míry si myslíš, že mají divačky právo na informace o ní?

Domča je exhibouš po mně. Ráda je středem pozornosti a publicita jí dělá dobře. Dokonce se každý čtvrtek ve škole spolu s panem učitelem a spolužáky dívají na Čtyři v tom 4 na webu. Naštěstí se ještě nesetkala s nenávistnými komentáři, což mi dělá velkou radost.

Lidem, kteří nechtějí chápat, že zoufalé matky dělají zoufalá rozhodnutí, nemá asi cenu cokoliv vysvětlovat. Nemám potřebu se obhajovat před "dokonalými matkami" které by své dítě nikdy nedaly, dokud si neprošly tím, čím jsem prošla já. Možná by jednaly nakonec úplně stejně, jako tehdy já, když jsem stála před nejtěžším rozhodnutím v životě. Všem nám jde přeci jen o blaho našich dětí, i kdybychom je musely na čas dát někomu jinému, a zajistili jim tak dobrou budoucnost. Doporučuji shlédnout celý seriál až do konce, možná se nakonec veřejné mínění uklidní.

Jak funguje Jirka jako táta pěti dětí, z nichž jen dvě jsou jeho biologické? Berou ho všechny děti jako svého tatínka?

Jirka funguje na 100 a někdy i na 150 procent. Před měsícem jsem nastoupila na brigádu, pracuji 4 hodiny denně mimo domov, takže si musel upravit v práci směny. Vlastně si teď užívá "rodičovskou". Musím přiznat, že i mně to moc pomáhá, kromě pár korun domů, které se nám moc hodí, si v práci odpočinu od věčných žabomyších válek našich dětí. Jsem díky tomu víc v pohodě, zatímco Jirka konečně poznává pravé „utrpení“ matky na rodičovské. Jako tatínka berou Jirku hlavně ti mladší, Domča to tolik neprožívá, ačkoliv Jirkovi „tati“ říká. Ale má ho moc ráda a respektuje ho.
hranatá bublina 110354
16.4.2018 17:19:56
Taky o tom přemýšlím. Z pozice dcery by mi to bylo líto a připadala bych si nadbytečná. Sorry, dítě, musíš k babičce, protože se o tebe nemůžeme postarat. Ale tři další mladší děti nejsou problém. Ta matka říkala, že se odcizily a teď jsou spíš kamarádky. Jenže to dítě potřebuje mámu, ne kámošku. Podobnou situaci máme v rodině. Dítě vychovává babička, máma nepřijede ani na narozeniny, protože prý nemá peníze na cestu, a za pár dní dceři volá, že si koupila novou kočku s PP.
Muumi 41406
16.4.2018 16:34:17
Já si hlavně říkám, že musí být masakr to uživit, kolik asi tak bere řidič pošty? Máme 4 děti a není to sranda...
wer 81075
16.4.2018 15:35:47
~t~ ~t~ ~t~

Pak mu může vynahrazovat zničené nehty.......
Sam01 129844
16.4.2018 15:32:22
Dívala jsem se,ale připadá mi tahle série taková nějaká slabší,než ty předchozí.

Vysloveně mě tam irituje ta Květa,která si na jednu stranu stěžuje,že mají napjatý rozpočet a,že nejstarší dcera u ní nevyrůstá a přitom si pořizuje další děti namísto toho,aby se snažila z té mizérie dostat.
A to,jak vzala svojí 14-ti letou dceru k Vietnamcům na nehty bylo strašné. Namísto toho,aby se holce věnovala, uspořádala pro ní nějaký slavnostní den,tak jí vrzne k Vietnamcům na nehty. Děs. Její dcera má ve 14-ti letech nabarvenou hlavu a nehty od vietnamců.
Když na tohle a podobné dokumenty koukám,tak mi to přijde,že se všechny tyhle ženy chovají jako přes kopírák. Nefunkční rodina,kdy nejsou schopné se postarat o stávající děti a, proto nebo navzdory tomu si pořizují další a další děti. Žijí bez nějaké vize toho co bude dál.
Carollyn 131058
16.4.2018 15:10:37
Tato série není nějak moc silně obsazená, řekla bych. Nikdo mě tam opravdu nezaujal, někteří jsou spíš nesympatičtí a všichni jsou krapet nudní. Snad jenom ta rodina s mnoha dětmi je taková víc zajímavá. Vždycky to chce nějakého pořádného exota a to tady chybí.
neznámá 91073
16.4.2018 14:53:59
Koukala jsem a nezaujalo mě, nějak mi ty maminky splývají, v předchozím seriích měly větší osobnosti.
U maminky od pěti dětí mě zaujal ten tatínek, proč si pořizuje děti s někým, kdo evidentně děti nemusí? A proč si pořizuje další a další děti, když nemá podmíky a ještě s tím jde do televize taky nechápu.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1388  [Dalších 1368 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.