apo-lena | 159305 |
19.11.2023 13:03:31
MM i syn říkali, že je skvělý. Nakonec jsou to jen 4 malé skleničky.
|
Stáňa * | 7932 |
19.11.2023 12:19:48
Apo-leno, určitě to bude skvělý!
|
apo-lena | 159305 |
19.11.2023 10:18:31
Tak peču první verzi - cukr, červený rybíz, jablko, hruška, skořice, hřebíček, badyán.
|
apo-lena | 159305 |
19.11.2023 8:52:28
Stáňo, myslím si, že se na první dávku vrhne syn a děti kamarádky. Tak mě napadlo, že by mohl vydržet par dní v lednici.
Zavařuji v sezóně jak divá, něco tyndalizuji. U toho pečeného čaje jsem na važkách. Ještě nikdy jsem nechtěla uchovávat nic z mraženého ovoce. |
Stáňa * | 7932 |
19.11.2023 7:33:58
Chutnal mi jeden s griotkou a jeden s pernikovym kořením.
|
Stáňa * | 7932 |
19.11.2023 7:31:34
Mně na piti nechutná žádný (nepiju sladké piti a vadi mi ty kousky), ale je to výborné to bílého jogurtu. Vloni jsem dostala od syna dárkové balení s různými druhy.
Ale k tvé otázce, kdybych to dělala já, tak bych to zavarila. Kromě marmelády, kde je výrazně vyšší podíl cukru než u pečeného čaje, zavaruju pro jistotu všechno. I povidla pečená v troubě. Zavařování je 85 stupňů na 20 minut, to podle mě ničemu nevadí. Stejně ten pečený čaj vyrabis na vyšší teplotu. |
apo-lena | 159305 |
19.11.2023 7:04:02
Přerovnávala jsem mrazák a mám fakt hodně rybízu (bílý a červený), jostu, třešně a višně.
Čerstvá jablka a hrušky tu taky najdu. Chci zkusit pečený čaj. Upéct to zvládnu, ale jak dlouho vydrží? Mám ho zavařit, skladovat v lednici bez zavaření? Jaké kombinace vám nejvíc chutnají? |
petluše | 39676 |
12.11.2023 16:50:53
Makovou mrazům bezne
|
Okolík | 129526 |
12.11.2023 15:51:14
|
Senedra | 14756 |
12.11.2023 13:14:49
Díky. Když vidím, jak rohlíčky mizí ( i když já s vzhledem moc spokojená nejsem), tak možná ještě zadělám na koláčky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.