| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 9814  [Dalších 9794 >>]
Romča+V.6/03+L.5/08 9569
3.4.2008 16:51:19
Ahojky, díky za gratulace
:-D:-D
já byla dnes na kontrole, vše je OK, tlak 120/70, přibrala jsem 12,5 kg, mimi má dle měření UTZ 2390g, ale Dr. říkal, že do TP jistě nevydržím, ale uvidíme
Jeanne 15537
2.4.2008 16:21:06
Peťo díky za informace, počtu si. Já ráno uvařím ovocný čaj a oni během dne upíjejí studený, myslím, že se dají najít i chuťově sladké. Ale chápu, že to Ivetce třeba nebude chutnat.
Peťa & Ivka 7426
2.4.2008 15:12:36
ahooooj:-)

Jeanne, my jezdíme do Brna k paní dr. Pelkové. Najdeš ji na netu.
Je naprosto skvělá. Její přístup k dětem, k práci. A vůbec. Strašně příjemná ženská.

Ivetka u toho trhání vyváděla docela dost. Nejdřív jí to musela opíchnout a pak vyrvat. Ječela jak siréna, já ji snažila tišit, ale dr. v pohodě, že jen ať si pořve, že má víc otevřenou pusu a ona tam aspoň vidí.

Včera jsem s ní měla dlouhatánský tel. rozhovor.
Příště ji udělá mikrobiologické testy ze slin.

kdo si chce počíst
www.dentocult.cz
http://www.dentocult.cz/clanky/sejmout_1_5.12.2006.pdf

A taky mi doporučila "léčebné žvýkačky". Vozí se to z Německa, tak je mám objednané.

No a s tím sladkým. Nejspíš to velký dopad mít nebude, ale mám ji raději dát něco po hlavním jídle a následně vyčistit zuby, než uzobávání sladkého během dne. Větší problém vidí v pití přislazovaných nápojů. Tak s tím musím zabojovat. Musím vymyslet nějaké čaje, klidně studené, jen ať to není voda Přitom v noci Ivuš vodu pije v pohodě. Ale to je noc a to jí paní zubařka vysvětlila sama:-)



perdita 3248
2.4.2008 13:30:19
tý jo, Romčo, toto frčí, ani jsem si neuvědomila, že to máš tak za pár;)
Jeanne 15537
2.4.2008 10:16:58
Ahoj holky, občas sem kuknu, ale většinou tady nic, až teď Momi to super na chvíli rozparádila. Moc vás všechny zdravím a nebojte se někdy kuknout na Dámu :)

Peťo zuby teď s Matějem řeším, před měsícem ho začala hodně bolet stolička, nechal si to v pohodě vyvrtat, ale už si to nenechal zadělat, jak mu obloží zoubek papírkama, tak se začne dávit, tak to zubařka odložila na příště, no příště byl Matěj nepříčetný, doktorku kousl, podařilo se jí to jen zacementovat, ale začala být na Matěje tak zlá a vyhrožovat, že prcháme pryč. Naštěstí se mi podařilo zjistit, že kamarádka zubařka dělá s dětma hodně, tak uvidíme.
No omezení sladkostí, fakt nevím, jestli toto pomůže. Moje děcka pijí dost neslazený čaj a vodu, ale musí to mít v nějakém pítku, nebo flašce, ze sklenice nevypijí nic.
Taky začínám shromažďovat informace, že se dají kazy ošetřit ozonem bez vrtání a že existují přístroje, které kazy odhalí dříve než rentgen a že se dají zoubky nějak zapečetit, aby je nenapadaly kazy.
A ještě něco, Matěj byl teď taky dost nemocný, vlastně 3 měsíce a bral i ATB a to se zuby prý více ničí. ATB naleptávají zubní sklovinu. A ještě poslední poznatek, když jsme čistili zuby homeopatickou zubní pastou, byly OK, před pár měsíci jsme začali Elmexem a kaz je na světě, ale třeba je to náhoda.
Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale teď se v tom zrovna plácáme.
ÁJA*Erik06/03*Tobias03/06 7195
2.4.2008 10:07:47
No Romco!!! Velka gratulace. Cetla jsem to nekolikrat, zda jsem spravne pochopila :-D.
Peťa & Ivka 7426
2.4.2008 8:32:12
Ahoj

Romčo, to je teda pro mě překvapení. Velká gratulace a držím palce aby vše proběhlo na jedničku.

Léto bych si dala už taky říct. Taky plánuju dovolené, víkendy. Já se musím na něco těšít jinak to stojí za starou belu.
V dubnu jedeme na víkend na wellnes víkend, potom za našima na dovolenou do Jeseníku. Naše dovolená padla na Slovensko - Slovenský Ráj. Se těším, kopce, stromy, voda, skály, jeskyně. To bude bezva. A pak ten Dvůr Králové. A snad se podaří na podzim ještě Dolomity.

Včera bylo krásně. S Ivetkou jsme uklidily venkovní domeček, umyly bábovky, kyblíky, nádobí. A já se hodinu rýpala v hlíně. Mě to tak děsně dělá dobře, když vidím jak keříčky vyhazují nové listky, nic mi neumřelo, krásně se to začíná zelenat. Vřesy kvetou.
Tak doufám,že mi to jarní naladění vydrží dlouho. Už odmítám natáhnout na sebe cokoliv zimního:-)

Ajo dovču si užijte. Určitě to bude bezva.


Romča+V.6/03+L.5/08 9569
1.4.2008 23:03:09
Ahojky, moc vás zdravím.
fotečky jsou hezký, hlavně ta jak si Erik a Tobi dávají hubana:-D:-D
mě už se to krátí, ještě 12 hodin do práce, pak dovolená a 7.4. nastupuju na MD;)
Momi + Hani a Veri 10179
1.4.2008 22:33:11
jeje, ahoj Ajo

tyjo, rozplanovane to mas pekne, jaj aj ja by som planovala, ale nejak nas obmedzuju financie a pocet dni dovolenky. Ale na predlzene vikendy sa tesim, pojdeme liezt do Alp (bez deti samozrejme) Hani by sice liezla, je neskutocna opica, ale kto by sa o nu bal. A Verka je nase drevo, boli sme spolu v nedelu - my rodicia na bruslach a deti na bicykloch, no a s verkou je to ten pravy adrenalin. dvakrat skoncila v jarku, niekolko krat miesto nej spadol tata... ona je proste nesportovy typ, ale tak roztomily! :-)

no dufam ze sa aspon sem tam ozvete a poreferujete, ja sem sem tam nakukujem

a bacha na alarmy :)
Momi + Hani a Veri 10179
1.4.2008 22:25:59
Ahoj Peti!

M\ sme mali choroby minulu zimu, jedna po druhej. Nakoniec bolo odo mna sialenstvo ze som dala Verku na plavanie, dr by nesuhlasila. Ale odkedy chodi plavat tak je na tom dobre. A mozno si to prvy rok preskakala vsetky choroby a ma imunitu. A mozno je to tym ze tento rok bola ina zima.
Ivky je mi lúto, zubárku máte určite skvelú, no stáva sa... Verka minule u zubárky revala - že chce vytrhnúť zub! (len jej kukla do pusy a povedala že je všetko v poriadku) No, tak to tam ešte nemali. Ona Verka nevie o čom hovorí.

Naše deti pijú čo doma nájdu. Sirup s vodou, matonku, čaj, džús... vlastne sladké je všetko.

Prídem na vás na dámu niekedy mrknúť, až zas bude trocha času
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 9814  [Dalších 9794 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.