| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1508  [Dalších 1488 >>]
hataika/97,02,08/ 65090
26.10.2010 14:59:41
ajisu také velká gratulace,neboj oni si na sebe zvyknou.Přeju zdraví a štěstí.~x~
a K 74469
26.10.2010 8:27:45
Zdravím po delší době, nastal podzim a tak uklízíme zahrádku na zimu.

Lukyn je veliký pomocník, vybíral brambory, sklízel mrkev, hrabe listí... ale nejvíc ze všeho nejraději sbírá žížaly a podobnou havěť do kyblíčku a pak tím krmí slepice:-) Mluví velice hezky, dává dohromady věty, ale zatím mu stačí většinou holá věta ve smyslu táta práce, koťata hrajou, pes pije.... Přes den, včetně poledního spaní jsme bez plínek už dlouho někdy od března, no a v září jsme ji odbourali i na noc sice ji měl vždy po ránu počůranou, ale sám si večer řekl, že plínku nechce tak jsem to zkusila, i se sám vzbudil na čůrání. Sice se mu ještě povede počůrat postel, někdy i tu naši, ale plínku už mu dávat nechci.

Roste jako z vody má 96cm a váží 14kg, většina kalhot mu padá, tak to řeším kšandami, baští snad úplně všechno, ale je tak živej, že to vyběhá.

Golfky měl naposledy někdy začátkem léta, od té doby chodí pěšky, sice se občas natahuje, že chce vzít na ramena, ale to většinou v zoo nebo na delším výletě.

Nějak mi to mimčo odrůstá, začíná být až moc soběstačnej až mi někdy ty plínky a kočár chybí~j~
a K 74469
26.10.2010 8:13:15
Ajisu gratuluji~x~ krásné míry je to chlapák~R^
ajisu 87758
25.10.2010 13:26:52
Ahojky moc vás zdravím.Tak vám oznamuji že se mi 18.10. v 16.30 narodil kluk,menuje se Radko po dědovi.Míry 3.36 kg a 51cm.Je to zdravé a krásné miminko.Páťa se nelíbí miminko ale domů jsem si ho přivézt mohla.Zatím nežárlí ale co bude za pár měsíců to se uvidí.Tak zatím pa
ajisu 87758
1.10.2010 16:07:44
Ahoj určitě napíšu až se mimčo narodí.Zjistili mě mírnou chudokrevnost tak papkám železo,jinak je vše v pořádku.
Páťa váží 13kg a 93cm.Plínky přes den nemá jen když jedem na výlet tak pro jistotu má ale i tak si řekne.Na noc musí mít.Taky se poslední dobou rozkecala tak jí pusa jede od rána do večera.Někdy jí není rozumět ale domluvíme se.Jen ty snídaně těm moc nedá.Něco málo sní,přitom snídáme spolu.Přes den to zas dožene tak to nijak nehrotím.
Začal nám podzim,taky je to znát.Tak ať jsou dítka zdravá bez nemocí.Zatím čauky
Iva a karolínka
  • 
22.9.2010 18:00:50
Ahoj maminky jsem tady tak nějak po dlouhé době ale snad mě omluvíte.Moje malá roste jak z vody má 93 cm a váží 15kg.Podle toho jak koukám na jejího tatínka tak bude celá po něm hlavně výškou.Zoubky už máme všechny a jak je živá a jak umí pěkně mluvit.
monysek12 109137
20.9.2010 10:14:35
Ahoj maminky chtěla bych Vas poprosit jsem 20 slečna, která neplánovaně otěhotněla a sami víte jak je všechno pro miminko drahé proto bych Vás chtěla požádat jestli se mezi vámi najde maminka, která již nebude potřebovat polohovací lehátko a byla by tak hodná a darovala nebo za co nejméně prodala, byla bych velmi vděčná. Nové si nemohu dovolit. Miminko čekám na konci prosince. pište prosím na email 007monika@seznam.cz
TaJ 81121
14.9.2010 23:48:18
Jo a zoubky už máme všechny - i ty poslední stoličky už jsou prořízlé, jen ještě kousek povyrůst:-)
TaJ 81121
14.9.2010 23:47:04
Ahoj Moniko:-), jo jo, ty naše dětičky mají dost společného:-). Jinak Jiřík teď měří cca 97cm a váží 14kg, je to takový dlouhý hubeňourek, všechny kalhoty mu padají v pase. Hami kaše už mu nejedou, jí už teď vlastně téměř všechno s námi, spaní máme teď tak, že večer usíná kolem 21h, někdy i později, vstává kolem 8h a odpoledne spí tak 2 hoďky. Párkrát už odpoledne nespal, ale k večeru to pak absolutně nezvládá a jsou strašné scény s večeří a koupáním, takže ho ať chce nebo ne zaženu kolem 14h spát a prakticky vždycky za chvíli usne, akorát tam s ním musím chvíli ležet a dělat že spím:-). A když se vyspí, tak je jako sluníčko až do večera.:-)Golfky už bereme jen když někam jedeme na celý den, nebo když ho potřebuju někam na chvíli usadit, abych v klidu vybrala třeba oblečení nebo tak... vozí se v nich moc rád, ale když je nevytáhnu, tak se po nich vůbec neshání... Na tříkolce šlapat zatím odmítá, máme tu i koloodrážedlo a kolo s kolečky, ale jelikož má nějakou panickou hrůzu z helmy, kterou si nenechá ani zkusit, tak nám tu stojí kolo i s helmou a čekáme, až k tomu dozraje. Zatím pořád nejvíc miluje plastovou motorku. No a co se týká plínek, tak je máme pořád na 100%~n~, na noční ani na záchod si nechce ani sednout, ani nehlásí, že něco udělal, kam se čůrá i kaká moc dobře ví, ale nechce...ale po spaní má plínku zatím většinou mokrou, takže si myslím, že k tomu ještě taky nedozrál. No a mluvení - ještě nespojuje slova, je to pořád ham, tam, bum, hačí, hoplá apod., co mě akorát trochu mrzí, že zatím neříká ani máma a táta..., ale rozumí perfektně a pomáhá si gesty, je to takový náš malý mim~:-D. Ale zase nám strašně rád pomáhá na zahrádce a už doopravdy pomáhá, ne jako dřív, že jsme to po něm museli všechno předělat, všechno hned okouká, taky už krásně a čistě jí lžičkou i vidličkou, pije s normálního hrnečku, celkem úspěšně se zkouší oblíkat a svlíkat a většinou je moc hodný a je s ním dobré pořízení - stačí většinou vysvětlit a poslechne. Hysteráček propukne jen když je moc unavený nebo hladový...Taky už jsme absolvovali první dovolenou v penzionu na Šumavě a zvládl to skvěle! Tak zatím pa a mějte se krásně! Tina
2 90668
14.9.2010 18:49:11
Ahoj maminky.Ajisu doufám že nám dáš vědět co se vám narodilo a míry~;).Tak opět vidím že to máme s Tinou stejné,naše malá se též odmítá zbavit plenek,mám ji sice přes den ale jen doma bez plen,jenže nočník a záchod odmítá takže se bud počůrá či vydrží než jde spát bud po obědě či večer,ach jo!!~f~~d~.Takže zatím školka nehrozí.Spát chodí furt v 6 večer,bud usne hned či si povídá a pak usne~t~.S mluvením taky nic moc,já ji tedy rozumím ale ostatní moc né.Stále máme na večeři Hami kašu,jsem zvědavá kdy jí přestane chutnat~t~.A opět stále mamánek,Tina má aspon babičku co miluje vnouče a on jí,u nás je to dost velký problém,takže práci fakt nevím,vidím to bledě,uvidím.Terka váží ted 12.70kg a měří 88cm,už jen 4 zoubky a máme všechny.Jinak je moc šikovná na trojkolce,je sice pohodlná a ráda se vozí v golfáči jenže už je jí malý takže začnem všude chodit pěšky,aspon si bude venku vozit svůj malý golfáček,dá se složit,takže kdyžtak ho ponesu já.Tak se mějte hezky,Monika~;)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1508  [Dalších 1488 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.