| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 11794  [Dalších 11774 >>]
Illaaa+Petřík 74800
3.7.2015 10:34:50
Ahoj Markéto, tak jsi mi tedy vyrazila docela dech s tím, co jsi psala. Jsem ráda, že si jsi stále plná optimismu, podle mě to je to nejdůležitější, abys to zvládla co nejlíp. Však to vypadá, že jsi na dobré cestě a děláš pro to, co nejvíc jde.
Kačenku závidím :-), náš ledňáček bývá často dost náročný, že by tím, že je klasický Kozoroh? ~:-D No, ale asi takovou školu života potřebujeme, jinak by s námi nebyl, že jo....
Markéta + Kačenka 107811
3.6.2015 18:18:01
Ahoj holky, po strašně dlouhé době jsem zavítala a šla nostalgicky zavzpomínat a počíst, co u vás. Koukám, že se to tu moc nehýbe, ale čekala jsem to horší.

Tak nejdřív něco o Kačence: dvěmi slovy - je úžasná :-) Chytrá, pozorná, citlivá, šikovná... prostě ledňáček a typickej vodnář ~;)
Chodí do školky, strašně ráda, učitelky jí chválí, což mě těší. Ona je taková drobná a klidná.
Máme se celkem dobře. Chodila jsem do práce, ale bohužel jen pár měsíců. Onemocněla jsem...
Nevím, zda jsem vám psala, že Lenička ( má sestra )zemřela. Nakonec na leukemii. Rok od vyléčení Hodgkina. A osm měsíců po její smrti mně diagnostikovali rakovinu prsu. Jsem po chemoterapii, měla jsem 4+4 série. Následovala mastektomie prsu. Teď, 10.6. začínám ozařování a zároveň i roční biologickou chemo. Je toho dost. Ale chci se moc uzdravit, hlavně kvůli našemu pokladu :-). Moje rodina za to stojí.

Takže takhle novinky u nás. U vás koukám vše v pořádku, dětičky vám dělají radost a tak to má být.

Minonk, dvě nebo tři, jdi do toho :-) Já bych velkou rodinu brala! Jestli na to máte finance, není co řešit.

Hani, musela jsem odinstalovat skype, sekal mi pc. Mrzí mě to, ráda jsem s tebou kecala :) Nemáš FB? Nebo kdokoliv jiný? Kdybyste si mě některá chtěla přidat, jsem tam pod Markéta Markéta. Ikonou je můj obličej hodně zblízka.

Dala bych fotku Kačenky, ale už nevím jak se to dělá... ~t~
LenkaSko+D+A+D 82023
16.2.2015 13:51:31
Ahooojky:-)
Hani....snaží se pomáhat,ale někdy se jim nechce ~:-D
Teď zrovna všichni marodí,tak je to na hlavu.
Pomáhá spíš Anetka a to opravdu se vším.
Dominik je dost vytížený,tak míň.~;)
Hanka+L+A+V 28463
31.1.2015 22:35:32
Ahoj, taky zdravím.

já jsem byla s Anežkou už u zápisu, jde příští rok do školy. Je to děs jak to letí, jestli si ji některá ještě pamatujete ze srazíku, tam měla těsně před 3mi narozeninami a už i naši ledňáčci mají všichni 4 roky.
Vojta je typickej chlap, co nemusí- nedělá. Myslím oblíkání, uklízení apod. Umí to, ale proč by to dělal, když se vždycky najde někdo, kdo mu v rámci urychlení pomůže. Typický je to ráno, když odcházíme do školky, školy, práce. Každej den mě tečou nervy. Anežka stojí už oblečená komplet na chodbě a já zpocená oblíkám Lucku, do toho manža odhazuje sníh z auta a Vojta lítá doma v pyžamu s kusem chleba. Pohodááá, proč by se honil. :) Ale na druhou stranu je hrozně miloučkej, pomáhá v kuchyni, je rozhodně větší empatik, co se týká Lucky než Anežka. TA to ale zase už víc chápe rozumem a umí regaovat, když jim třeba boří stavby, nebo bere hračky atd.

Lucka od září chodí do nové školy, taky speciální, ale v místě, kde máme kancelář firmy, přesně o 2 patra níž. TAkže nám ubylo cestování, máme ji pod kontrolou. Zvykla si v pohodě, je tam spokojená.

Aby toho nebylo málo, tak od vánoc máme dalšího člena rodiny, štěně border kolie Jessicu. TA do toho našeho denního cirkusu zapadla taky dobře, ale musíme zatím dost hlídat, když je s děckama. Dost rychle si začne hrát na kousání, což nechceme. Sice nekousne doopravdy, ale děcka mají děravý punčocháče a trika. Navíc oblizuje LUcku na obličeji, protože ta jak sedí na zemi je blízko a neuteče.
TAk mám k tomu všemu blázinci ještě víc naloženo, povětšinou je to starání na mě.

MInonk to je moc dobře, že se má malá k světu a dělá ti radost. Ty sourozenecký boje budou, tomu se nevyhneš. U nás si připadám jak sudí na fotbale, furt jsou v sobě. Jsou fakt výjimky, kdy si hrajou pěkně spolu.
A Daník je už holt velkej kluk!
Já osobně, abych řekla pravdu, bych asi znovu do třetího dítěte nešla, ale u nás je to zkreslený. Lucka je pořád, i když má už 10 roků, pořád jak mimino, nenají se sama, neobleče, nepřesune jinam, akorát začíná mít puberťácký řeči a drzá je jak opica ~j~. TAkže jeden z nás se stará o ni a druhej o dva další, což je náročný. Přijde mě optimální stav, jeden rodič na jedno dítě. Když my se někam přesunujem, uhlídat ty dva nezbedy, aby někam nevlítli, něco nevyvedli je mazec. A Lucku na vozíku nemůžu nechat stát a běžet za nima, odbrzdila by se a někde sjela a vypadla z vozíku překlopená. TAkže na výlety s nima sama fakt pomálu a jen tam, kde vím co a jak a zabezpečím to.
A taky drnčení, když přijdu z práce, je všechny tři (a psa) vyložím doma a třeba uklízím nákup. Všichni tři mě najednou povídají, co bylo ve školce, škole, něco chtějí, pití, jíst atd. Já pak fakt mám v hlavě jak v úle, prostě nestíhám všechny poslouchat a oni se ne a ne naučit, že musí napřed jeden a pak druhej, třetí. FAkt si užívám, když jdou v osm spát a je doma TICHO.

NO nic, to je jen můj osobní postřeh. ONo asi je i důležitý, jak moc jsou děcka od sebe věkem.
Ale jestli se rozhodneš pro třetí, tak moc držím palce, aby všechno bylo lehčí a děti hodnější než naše!!

A gratuluju k baráčku, určitě se tam budete mít nádherně!!

Ity vánoce s bříškem....to mě přijde už jako tááák dávno ~;), že to už ani není pravda.

Leni to je dobře, že všechno zvládáte a Davídek je milovanej nezbeda. A sourozenci ho spíš hýčkají a pomáhají mu, ne? Už jsou fakt rozumní.

Destenko zdravím. A jak vy válčíte?

Jsem se trošku rozepsala, tak doufám, že i vy písnete co a jak u vás. Mějte se všichni krásně.
LenkaSko+D+A+D 82023
26.1.2015 8:18:47
Ahojky....Minonk já tři děti mám a Dádu jsem si užila do poslední chvíle.
Ale možná je to tím,že jsme ho měli až po dlouhé době.
Dominikovi je už 17 let,Anetě 13 a Dádovi 4,takže jsem na něj měla čas...:-)
minonk 109764
16.1.2015 12:50:34
Ahojte holky,
jdu vas taky po Novem roce pozdravit a popřát hlavně to zdraví do Nového roku!
My si dost užíváme nemoci, i jsme museli být s Nikolkou 3 dny v nemocnici jak moc chudinka kašlala a nemohla dýchat - a zrovna přes Silvestra, hrozný! Přes svaátky jsme byli 3x na pohotovosti,takže fakt veselo.
Ted už snad bude líp! Jsem plně zaměstnaná obouma dětma a stavbou baráčku, do kterého se snad budeme stěhovat za pár měsíců! Už se nemůžu dočkat, kde ted bydlíme je to taaaak malé, že se nám zdá, že se zdi přibližujou ~j~

Nikolka je moje zlatíčko, opravdu si jí užívám, až z toho začínám mylset na třetí miminko.. kdo máte tři děti, dejte rady, dá se to? Není to už moc dětí? Není málo času pak na jednotlivé děti? Zároveň chci tři děti, ale na druhou stranu si říkám, abych pak nebyla uplně KO...

Daník je hodný starší brácha, ale už začíná i trochu žárlit, brát hračky a tak, no to bude ~;) chodí do školky a sám si tam našel super kamaráda. Je neuvěřitelné, že už to je takový velký kluk!!

Mějte se krásně a každá o sobě napiště jak se máte!
destenka + 01/09 + 01/11 81704
9.1.2015 9:19:23
Ahoj, vsechno nejlepsi lednackum!
ity 81567
1.12.2014 14:47:42
přeju všem lednáčkům krásný a pohodový Advent :-)~t~

nějak jsem zavzpomínala na Vánoce s bříškem
tak Vás jdu pozdravit a
zároveň přeji vše oslavencům krásné 4té narozeniny~x~

LenkaSko+D+A+D 82023
11.11.2014 14:08:42
Ahoj holky,hrozně dlouho jsem tady nebyla.Doufám,že se máte všechny dobře a dětičky i vy jsou zdravé.U nás to celkem jde.Davídek je hroznej raubíř,ale milovanej.
Hanka+L+A+V 28463
18.9.2014 12:25:20
Ahojky,

hurááá..trošku se to hýbe!!!

Ity taky jsi furt v kalupu, ale hlavně, že to jde zvládat. Deniska měla svátek, tak dodatečně vše nejlepší!!

A druhá třída bude určitě v pohodě, Pavlínka je šikovná holčinka, navíc z první třídy už má režim natrénovanej, tak to půjde.
Chodí na nějaký ty kroužky?
A Deniska ti pak doma spí, když ji vyzvedneš po o? Nebo pomáhá v obchodě :)?

Minonk na tebe jsem myslela, jak jste se zaběhli, jak stíháte, co Daník na ségru a vůbec se stavbou. Tak moc ráda čtu, jak vám všechno krásně běží, jak je Nikolka dítko za odměnu a strachy ohledně žárlení Daníka byly mylný. To je super a moc ti to přeju!

Zkusím doma (teď su v práci)vložit do deníčku fotky dětí, jak vyrostly. Budu moc ráda, když mi tam ukážete taky ty svý poklady. Pro ty co si nepamatují, adresa je http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=15392

U nás v pohodě, Vojta ve školce bez problémů, spíš Anežce vadí, že ho tam má, nějak tu to není jen její školka, tak nemá v čem vynikat (je hodně abmiciozní a musí být ve všem nejlepčííí), Lucka je ve škole taky v pohodě, už jsme si vysvětlili s učitelkama a vychovatelkama co a jak, tak to začíná být rutina.

Tak všem pěkný podzim a trošku to tu rozhýbejme!!!
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 11794  [Dalších 11774 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.