| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 12575  [Dalších 12555 >>]
Lefff 13513
12.3.2016 10:29:10
Ahoj holky,

sem už nelezu vůbec, ale stejně si na vás vzpomenu. Jakmile vykouknou první hřejivé paprsky, dala bych ZOO.
:-)
Aefik 18295
6.12.2015 10:43:22
Ahoj,

Jani, tak to máte dneska krásný počasí na ZOO☺Já se bohužel opět nevykopu~f~
možná dáme výlet vláčkem a asi pojedeme za babičkou. Ale napadlo mě, že by nebylo špatný zajít zase do divadla před vánoci,vzpomínáte loni?~j~
LEFFF,doufám,že už jste zdraví,to zvracení je strašný ~n~dceru ty mojí kamarádky dr.teď v pátek kvůli zvracení málem hospitalizovali, naštěstí měla v pořádku astrupa, tak mohli domů,ale lůžko ji drží...takže ja jsem byla už 2x sama bez dr.a celkem jsem byla i užitečna,pokaždé jsem odbavila kolem 20 lidi.

A chválím moc malý školáky jak jsou šikovný, taky mě to za 3/4 roku zase ceka~8~

Holky,byl u vás Mikuláš a čerti? U nás jo a kluci brečeli,bylo mi jich líto. No naštěstí to nevypadá na nějakou psych.újmu ~6~

Už pečete? Ja jsem se zatím k tomu nedostala, ale tenhle týden už chci,asi jen linecky a rohlíčky, případně perníčky.

Mějte se krásně a nestresujte se~;((
A se setkáním kdykoli samozřejme počítám a těším se
Lefff 13513
3.12.2015 21:48:45
Ahoj holky,
já bych se i bičla, kdyby K. nezačala dneska ve školce zvracet a neprozvracela 8 hodin v kuse (interval cca půl hodiny). Od září máme doma SBčko už podruhé. Modlím se, abych to zase nechytla. Ruce si myjeme, stříkám Sanytol, kde se dá, a stejně to tu je zase. Achjo.
Jinak vše dobré, S i A nosí ze školy samé jedničky, mám z nich hroznou radost. K. je sluníčko, které mi pomáhá, kde může, a vidí a řeší i to, co sourozenci přehlížejí.
Vzhledem k tomu, jaký fičák je advent, to vidím, že se s vámi uvidím po Novém roce. Doufám, že bude lepší, než byl ten letošní.
Nerada bych vás ztratila z dohledu, holky ~x~
Jáňa+tři sluníčka 29413
30.11.2015 16:05:10
Aefiku, my jdeme az 6.12.~t~ , Já minila příští neděli, jako ne tuto neděli, ale az tu následující ~d~
Aefik 18295
28.11.2015 19:44:24
Jani,zitra to zase nedame,ale casem se to urco podari~:-D~;((
Jáňa+tři sluníčka 29413
25.11.2015 11:28:24
Ahoj Aefíku, v ZOO jsme nakonec opravdu byli ~:-D , sice jen odpoledne, ale i tak to bylo fajn. Jen se tedy Maty divil, že jsme neviděli všechna zvířata ~t~ , no za ty tři hodinky to fakt nešlo stihnout. ~d~ Chystáme se znovu příští neděli ráno, tak kdyby jste se někdo vybičovali, budeme rádi. ~;) Jinak co se týče školky, taky moc dobře nechápu, že to neřeší radikálněji, ale je to jejich věc a věc rodičů dětí, které tam zůstávají. ~d~
Aefik 18295
19.11.2015 22:04:39
Jani,tak co byli jste nakonec v ZOO?Odpoledne se udelalo celkem pekne,tak tipuju,ze asi jo?~:-D

Ta sikana no comment~7~~a~uplne ziram,ze to ucitelky a zrejme i reditelku,nechava chladnou~e~a rodice tech deti~a~mne by to vadilo velmi~o~a samozrejme bych o tom rada vedela a event.zjednala napravu...

Jeste ze uz je Maty od tech hajzliku pryc~;((~;((~;((
Jáňa+tři sluníčka 29413
16.11.2015 17:56:22
Ahoj Aefiku,
U úžasného pana učitele bbohužel nejsme, ale už se nedalo dal cekat~a~ . Ti kluci si z něj udelali boxovaci pytel a učitelka nebyla ochotna, nebo schopna ho ochránit. Dokonce ho napadli i v naší přítomnosti, rodiče absolutne nereagoval i, no mazec ~a~ . Je u hodných učitelek, ve třídě lletošních deti, takže v bezpečí. Je to úleva ho vyzvedávat v dobre náladě, neuplakaneho, nepočuraneho, bez modřin. Jinak my do ZOO v dešti taky nepůjdeme, ale pokud bude jen pod mrakem, tak určite ráno vvyrážíme. ~;) Kdybyste se chtěli někdo dopolko přidat, zavolejte. :-)
Aefik 18295
15.11.2015 13:25:33
Jani,přesně tak!!!!MD a RD = nejkrásnější roky mého života~s~já nejsem zvlᚍ ambiciózní...~f~~t~

To je paráda,že se vám podařila ta změna třídy~g~~R^takže jste u toho super pana učitele?Na mě úplně dělá ten jeho popis dojem,jako by to byl jeden skvělý pan učitel,který kdysi učil v MŠ u nás,zeptala byses ho,jestli nepůsobil kdysi v MŠ Nasková?

Mám radost i z toho miminka vaší kamarádky~s~~s~~s~

A pozítří ta ZOO...bohužel předpověď počasí nevypadá moc dobře~n~já mám momentálně kluky u našich,ale to bych je vyzvedla.Ale upřímně se mi tam v dešti nechce~f~A Lefff se taky nevyjádřila~d~
Jáňa+tři sluníčka 29413
11.11.2015 13:38:31
Aefíku tak vítej ve světě matek s HPP ~;) Leff upřímně závidím, že ještě může být doma. Dokud byla Miky na RD, tak běžel život tak nějak na pohodu. Teď se každý den štvu z práce do školky, nakoupit, domů, večeře... no naštěstí ještě žádné úkoly ~t~ . Dnes mám tedy volníčko, protože Miky má dva volné dny za sebou, takže jsme dopoledne byli na natáčení v bazénu a odpolko jdou ti dva spolu do cirkusu Humberto. Já si zase v klídku nadělám pár hodin, které probendím tím, že chodím každý den o půl hodiny dřív z práce, aby nebyl malý ve školce do 16,45. Jinak kámoška je fakt skvělá, včera jsem si malou odpolko užívala, dokonce jsem si zase po pár letech zkusila koupání miminka, přebalování a krmení z lahve. To krmení jsem si tedy s našimi dětmi neužila, tak alespoň teď. ~p~ Malá je neuvěřitelný smíšek, prý to byla i její přezdívka v ústavu. Možná proto, že je tak pozitivně naladěná měla třeba i podvědomě víc pozornosti sester a nezdá se být deprivovaná. No ale na takové soudy je ještě moc brzy, to se uvidí časem.
Jinak my máme za sebou změnu třídy ve školce kvůli šikaně a opatrně ťukám, ťuk, ťuk vypadá to dobře. Ty tři týdny, co šikana trvala, byl každý den několikrát počůraný(klidně 4x za den ~a~ ) a teď má za sebou dva dny v nové třídě a oba dva dny byl celý den suchý! ~z~ Navíc usměvavý, konečně zase začal vyprávět cestou domů, smát se a dělat blbiny... už jsem skoro zapomněla, jaké je to pohodové a hodné dítě! ~6~ Holky co byste říkaly na ZOO toho 17.11. ? Je svátek, budu doma s prckem a přemýšlím, co podniknout.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 12575  [Dalších 12555 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.