| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

  (?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 2735  [Dalších 2715 >>]
monika Mikolášková
  • 
21.9.2015 21:36:23
Dobrý den,čtu tady všechny názory na hypospadii a jsem uplně z toho zoufala.Dnes nás poslal MuDr.Kvasnička na vyšetření do Motola,že ma malý první stupeň hypospadie.Má jen trochu ústí močové trubice níže než by mělo být.Jinak žádné problémy nemá,čůrá uplně normálně.Děkuji za radu.
Monika a Mišák 110942
7.9.2015 10:06:45
Ahoj lidičky po dlouhé době jsem se podívala na to co nového se tu píše a musím reagovat.Nevím jak jste přišly na to,že za hypospádii může braní magnézia.Mě se před 13 lety narodil syn s těžkou prenoskotální hypospádii(měl mikropenis a roštěp varlat).Máme za sebou genetické vyšetření,bylo nám řečeno že se jedná o genetickou vadu prostě se při těhotenství nedělo vše tak jak má po genetické stránce.Já jsem žádné magnézium nebrala.~l~
janca
  • 
27.8.2015 9:41:18
Když to tak pročítám, často se zmiňujete magnesium, i já ho brala a syn má také hypospádii.
Ted v druhém těhu ho brát nebudu, raději, jiný společný ukazatel jsem nenašla.
LenkaMad 56223
8.8.2015 18:44:31
Ahoj, nechcu nikoho znepokojovat, ale teď po více jak 10ti letech od poslední operace hypospadie začal mít syn problémy s čůráním a je to vyhodnoceno jako strictura uretry po opakovaných operacích hypospadie. Doteď jsem nevěděla, že problémy se můžou objevit i po tolika letech, protože syn už nikam na kontroly nechodil, což možná měl. Na problém by se možná přišlo dřív. Takhle ho zřejmě čeká další operace s vytvořením nové močové trubice :-( .
Iva
  • 
12.7.2015 16:04:07
Mame za sebou operaci hypospadie v Motole, synovi je rok a 9 mesicu. Mam potrebu napsat svou zkusenost a mozna tak uklidnit ty z vas, ktere to ceka. Byla jsem hodne vydesena, nevedela, co cekat. Od prijmu jsem zazivala jen sama prijemna prekvapeni. Velmi lidsky a vstricny pristup od lekaru i sester, skvela pece, velmi citliva (v noci ani pres den nas nikdo nebudil, co slo, mohla jsem delat sama, aby byl synek co nejvic v klidu - nocni podavani leku, uklid postylky, mereni teploty). Pokoje jsou hezke,k vyuziti krasna herna na v chodbe nebo kocarek na uspavani. Maminka spi na rozkladacim kresle vedle postele sveho ditka. Je k dispozici kuchynka s lednici. Na obedy je to daleko, tam jsem sla jen kdyz byl nekdo dalsi s malym na pokoji (babicka, tata). Operoval ho MUDr. Trachta, velice mily a profesionalni, pred i po operaci nas o vsem podrobne informoval. Nejhorsi bylo asi probuzeni z narkozy, kdy byl syn hodne vztekly a nemohli jsme ho skoro udrzet v postylce. Pak se vyspal a byl zas normalni. Cevku mel jen dva dny, zvladal to v pohode. Jak psalo hodne maminek, dite akceptuje, ze se nemuze hybat a hraje si proste tak, jak muze. Prohlizeli jsme knizky, zpivali pisnicky, hrali si s hrackama a divali se na pohadky na telefonu. Pokud nas podobna vec ceka i s dalsimi detmi, budu se bat vyrazne mene.
Ella
  • 
17.5.2015 12:37:27
Mate někdo zkušenost s nemocnici v Hradci?
janickamysicka 135121
10.4.2015 0:02:24
Děkuji za odpoved, nas to podle vseho ceka v zari u pana smakala, vse teprve domluvime. takze do školky pujde pozdeji, zalezi jak narocny zakrok nas bude cekat... Ted s nim bojuju aby v klidu sedel na nocniku a kakal, je to bezradny boj, snad se to zlomi a pochopi ze se musi kakat do nocniku nebo na wc a ne do pliny nebo do slipů :-) chtela bych aby byl komplet bez pliny pred operaci at pak muze do školky v pohode nastoupit. :-):-):-)
Helena 135406
28.3.2015 22:21:59
Ahoj, syn je 2 roky po operaci pen. hypospadie ve FN Olomouc u prim. Šmakala.
Co se týče vývodu....syn ho měl přímo z močového měchýře...týden jsme s ním byli i doma a pindíka koupali v heřmánku, mazali a fačovali. Pak jsme vývod jeli vyndat.
Po operaci jsme tam byli 2 týdny...jsem ze Zlína, chtěla jsem jet domů až bude vše tak jak má být...což tvrdil i pan primař.

Termix 105545
26.3.2015 18:34:03
Bude mít vývod a čůrat nebude. A navíc bude hodně spát. Synovi dávali diazepam. Potřebovali mít jistotu, že penis nebude mít erekci. Takže opravdu hodně spal.
janickamysicka 135121
26.3.2015 14:02:41
Ja ho urcite stresovat nebudu, jen mam obavy aby po zakroku mi chtel chodit čurat na nocnik či na wc, abych opet nemusela pouzivat pliny i pres den... a tim padem aby se nam neodlozil nastup do školky.
Ja verim ze to dopadne dobre. A drzim palecky i Vám. Syn je statecny tolik toho uz zvladnul.
Ale jeste podle toho co jste psala mate toho hodne pred sebou. Urcite to zvladnete vse v pohode a bude OK konecne

~g~~g~~g~
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 2735  [Dalších 2715 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.