| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 7159  [Dalších 7149 >>]
Petra (Kuba 2.7.,Anička,Pepík) 842

Re: Sraz atd.

10.1.2005 21:09:35
Tak Jana nezklamala a má velikánskou pochvalu za fotodokumentaci! Aspoň vím, jak všeci vypadáte:-))
Miminka jsou úžasná, hned bych si pochovala, ale další z důvodu sebezáchovy nee:o)

Kláro, my máme lžičku plastovou a myslím je dostatečně velká a hlavně hluboká....rozhodně víc, než všechny naše nerez.

Leni, Kuba děkuje:-))) Dnes samozřejmě lítal nahoru a dolů jako by se nic nedělo. Já nevím, že si to prcek nemůže zapamatovat, že má dávat pozor!?!?:-))
Při představě Kuby s hořící svíčkou jdou na mě mrákoty....stačí že máme vypálené díry v koberci od prskavek:o) Mno raději nemyslet, co všechno se může stát, to by se člověk zbláznil!
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203

Ivo, Sylvo a další více matky

10.1.2005 21:04:21
dá se vůbec nějak skloubit, aby obě děti spaly společně, myslím v jeden čas? PO obědě třeba? Ze začátku miminko spí hodně, ale třeba po měsíci, dvou...
Tinti+Toňa01/05+Eliáš07/03 8482

Ještě jsem tady

10.1.2005 20:50:58
Leni: Já věděla, že to není včera ono. Zase určitě budu přenášet, už teď mě to děsí. Plánuju tenhle týden obstřik páteře, protože bez bolestná chůze je můj sen. Vyjít do schodů, bolí fakt hustě.

Ájo: Prdnu pár fotek od vás na 703, ale moc se to nevydařilo. To, co fotila Jája, je buď s prstem nebo si zakryla blesk, tak je to jak černoši v tunelu. Tyhle dvě byly nejlepší.

Kláro: Eliáš už dlouho jí z nerez lžičky. Teď od Ježíška dostal dětský příbor a je tam taková akurát lžička. Dnes jsem podle Janina vzoru vyzkoušela i vidličku, ale tak šikovném jako Mates náš Eliáš asi není:( Mlátil s ní do talířku a nic víc.

Sraz byl fajn. Pak jsem na hodinu vytuhla a stejně se zase cítím ospalá. Mrňousům a bříškům zdar!!!
Lenka,Lukášek07/03,Kačka01/05 8203

Sraz atd.

10.1.2005 20:24:22
Teda Jani, ještě že tě máme, fotky jsou parádní a je jich tolik!! Jak už sem Radi nechodí, Kačku bych vůbec nepoznala, už je z ní taky velká holka. A Sylvi, ty jsi nedávno rodila?? Takhle bych tedy chtěla vypadat!! A jak vám to sluší. A ta fotka, kde jste s Tobiáškem i Klárkou mě úplně vzala dech. To je fakt krásný, už se těším. Akorát technicky asi dost náročný, co?

Dnes jsme podruhé byli venku v odrážedlem a má nesmírné výhody. Lukášek ho miluje, což znamená, že z něj (zatím) neslézá a poměrně dobře drží směr. Dostaneme se tedy tam, kam potřebujeme. Sice jsme dnes 20 minut sledovali kočku, ale jinak docela nabírá na jistotě a jede :-)
rascal-ka 15516

Re: Re: Re: Re: Sraz atd.

10.1.2005 19:59:30
Ráda bych mrkla na fotečky, takže jsem si zažádala o přátelství. Schválíte mi ho?
Jana+3M 14205

Re: Re: Re: Sraz atd.

10.1.2005 16:53:25
Ahoj holky,

tak srazík se vyvedl, sešlo se nás dost - já s Matesem, Terka s Týskou, Ája s Honýskem, Tinti s Elísem, Radi s Kačkou a Barunkou a Sylva s Klárkou a Tobískem. Miminka jsou úžasný, Tobíska jsem si chovala a je jako panenka :o) A Radi se Sylvou to zvládají úplně super, vypadají dobře a srší dobrou náladou. Obzvláště Sylvu se třema dětma teda obdivuju :o)) Fotky jsem dala na 703, tak se pokochejte :o))
Iva+5 13054

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

10.1.2005 9:49:07
Ahoj holky,hlasím se k matkám plácačkám. Bez toho by to nešlo. Všichni tři kluci byli hyperaktivní a nějaká domluva, ale ani plácání nic neznamenalo. Mnohdy to řešila až vařecha a opravdu to zabralo. Na ně neplatilo nic. Jak Syssi popisuje, že stačí párkrát říct, případně plácnout - o tom jsem si mohla nechat zdát. Kam jsme přišli všude byli Sodoma,Gomora. Naštěstí nebyli vzteklouni. Ale ze všeho vyrostli a ta přísnost se vyplatila. A skvělé vztahy máme doteď - takže to psychiku nenarušilo. Asi i děti poznají spravedlnost a umí to přijmout.

Jídlo neřeším, většinou Janičku krmím(polívky, druhé) a nechávám ji jíst jenom tuhé věci. Z hrnku umí pít perfektně, ale na odpo spaní dostane čaj do lahvičky a na noc mlíko taky. Odpoledne spí v pohodě asi 1,5-2hodiny a na tom budu trvat,kluci spali až do šesti let. Lenko, buď ráda, že si odpoledne lehneš - sbírej síly, potřebuješ to.

ad nočník) Jsme přes den bez plen, ale taky to bylo občas s křikem a i teď někdy řve, ale sedne a okamžitě se vyčůrá. A moc dobře ví, že do plínek se může čůrat a do kalhot ne. Takže já jsem jí naučila tak, že jsem ty plíny prostě vzala. Elasťáků mám dost, Janička nemá ráda mokro a za dva dny už si ani necvrnkla. Ze začátku ji to mokro zarazilo a hned křičela a běžela se převlíkat. Horší bude ta noc, nechce se mi ji v noci budit a učit, ale budu muset.

Zase tu mám tchány, vzali si Janinku ven a já jdu vařit.












Sysyna 12260

Re: Re: Sraz atd.

10.1.2005 1:07:09
Ajo, tak jsem si jeste asi hodinu zalaskovala...vsak vis:-) a je mi fajn!:-)Zas si topovime do telefooonu!!!!

Hezkej srazik zitra!!Ja jdu do vany a spinkat.Rano jdu s prckem k dr. a pak na gyndu:-(

Cauky a hezky tyden!!!!
Ája + 2 děti 10758

Re: Sraz atd.

10.1.2005 0:13:25
Tinti, jasně že nechali. Hlavně, že jsem ti kladla na srdce, ať to tu nenecháš :) Já ti to zítra donesu na sraz, snad se tam dostanu. Mluvila jsem s Radi, zřejmě dorazí taky, ta tu zas nechala Rybilku. Že vy to holky děláte proto, že se vám u nás líbí, co???
rascal-ka 15516

Re: Re: Cauky maminy, depkarky, tehule, uklizecky,hospodynky a vtipalky!!!!

9.1.2005 23:24:02
Ona taky Rebeka ví že žehlička pálí. Když je na stole (žehlička, ne Rebeka) řekne pálí a udělí na sebe tytyty. Ale nějak si nedokáže v té makovici srovnat, že ta šňůra patří k žehličce. Takže zatahá za šňůru a ...
Pití z keramického hrnku zvládla v pohodě (doma z něj pije) a ven bereme buď flašku od jupíka nebo takovou flašku s brčkem. Hrnek s pítkem máme jenom na mlíko.
Holky, dáváte dětem jíst (jogurty) z plastové nebo z nerezové lžičky? Ty plastové jsou většinou malé a mělké. Asi už bych měla přejít na nerezovou.
Ovoce jí úplně v pohodě. Buď udělám míchaný salát nebo jí jednotlivé kusy. Nejradši má banán, jablko (bez šlupky, tu vyplive), mandarinky a pomeranč a někdy sní i kiwi. Samozřejmě rohlík, piškoty, sušenky ... jsou vždy na prvním místě.
 Názory 110 z 7159  [Dalších 7149 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.