| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 122979  [Dalších 122969 >>]
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Re: Re: Re: Ufff!

31.8.2006 23:59:00
už se ale fakt picnu - už 3 dny se snžím poslat pár fotek jako přílohu a seznam to prostě neodesílá!!!!!!!!
Vrrrrrrrrrrr. Normální zprávu pošle, ale ne s přílohou...:-(((

Zkusím odhlasovat a poslat...
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Re: Re: Ufff!

31.8.2006 23:56:10
ZDRAVÍM JEŠTĚ TEĎ V NOCI - JEN JSEM RYCHLE DOČETLA - DINY, DRŽÍM PALCE!!!
Taky by se mi líbilo pár(desítek) kilo dolů.....

Dneska jsme lítali po venku i po nákupech - v Intersparu mají super tílka pro kluky i holčičky - 3ks za 69,90 - super materiálek. Mají v těch samých barvách i spoďárky....
Rendo, jakto, žes to ještě nekoupila??? :-))

Vidím, že Anna využíví blízkosti Barušky a malé slečně tak vozí nápadníky až do bytu... :-)Tohle Honzíkovi říkat nebudu - mrzelo by ho to...
Často na Aňďu vzpomíná.....

Půjdu sát a snad usnu - ráno máme být v 8hodin a té školičce - na zkušební 2 hodiny, tak jsem zvědavá - už teď mi kapou slzičky..
Zkusím v tom čase nakoupit v Tescu a snad mi to uteče.... Honzík se těší, že bude zpívat s tetou.. - to totiž dělal s dětma, když jsme se domlouvali s šéfovou zařízení.

večer jedeme na chatu - houby, třeste se!!!!
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Ufff!

31.8.2006 23:03:09
Jaffi, já tu ještě straším, končila jedna aukce, kterou jsme moc chtěla vyhrát a vyhrála, takež budeme mít doma další hadr navíc, ale naštěstí je to svetr a ten se nežehlí:):):)

Teď jdu ještě do vany, vyluštím jednu Sudoku a půjdu asi spát, ale nějak se mi nechce, poté, co jsme si odpolko dala 2 hodinky s Anetkou:)

No a fakt už nevím, co s tou naší holkou, zase usnula v 10, ale je fakt, že spala skoro do čtvrt na šest a spala 3 a půl hodiny.No holt prostě u nás je ta desátá hodina nějaká magická hranice nebo co:):):)

Ráno jdeme k dr pro potvrzení do jeslí, akorát ho momentálně nemůžu najít, grrr. Musím se zeptat ráno DH, doufám, že do rána dorazí, zas emají nějakou akci v práci, tak maká:)
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Ufff!

31.8.2006 22:39:18
Tak mám hotovo a stihla jsem u toho i koukat na TV a prohrát sázku o to, kdo udělá další várku Mojita :o((( Ach jo. *****

Trolli, jsi fakt kámoška, že jsi se mnou držela basu ohledně žehla, ale po včerejším ponocování bys měla mít spíš kopyta na stole, resp. v posteli - což už doufám máš!

Rendo, zítra budu v myšlekách s tebou, až budeš žehlit. Taky mi připadá, že máme nějak moc hadrů a přitom furt nemám co na sebe! To jsou paradoxy!

Pendul, koukám, jak pečeš ty sladký chlebíky. Mě to nejak pořád odpuzuje, nebo co. Nejradši bych chtěla upéct co nejpodobnější tomu hutnému z obchodu, ale stále se moc nedaří.

Tak co, je tu někdo?
Sapina a Ondrášítko 15.4.04 17218

:o)

31.8.2006 22:28:52
Ahojky,

dnes jsme měli docela bezva den.Ráno jsme vstali a v 9,56 Petrovi odjížděl bus do Prahy no a on v 9.30přišel at jedem taky jsem vživotě nebyla tak rychle oblečená a upravená a připravená na celodenní výlet s Ondráškem.No stihli jsme to užasně.Domluvili si cestou v buse pár věcí a během 5min už to neplatilo A nakonec jsme frčeli ke švagrové co bydlí kousek od Brandýsa(tím jsme vyřešili problém kam až kdo pojede na sraz :o) )Ondra byl štěstím bez sebe že vidí bratránka a sestřenky lítal jak pometlo a pořád se nahlas smál.Kolem 16hod jsme se vraceli a já jela ke tchánovcům a Petr za zákazníkem.Pujčili jsme si auto a jeli vyzvednout Petra a tam se to zas podělalo takže jsme u zákazníka zustali až do 20.30.Ondrášek byl celou dobu užasnej.Zákazník ho pořád chválil no to víte já rostla :o)))

Zpět jsem četla jen tak letem světem a dočetla se že Diny se vrhla na dietku tak moc držím palečky aby vydržela.Já od začátku léta mám dole 7kg ted jsem se teda zasekla protože to zas flákám ale dnes si i tchán všiml že jsem zhubla tak mě to moc potěšilo a nakoplo pokračovat.Navíc jsem včera hodila barvu na vlásky tak je ze mne kóča :o)Jen škoda že si toho nějak nevšimla moje 1/2vička.
Už to začínám cítit i na oblečení např. ze mě padají vytahané spodáry :o))))))))**********

Zítra ráno jdem za kamarádkou Ondra už se strašně těší na Kubíka.

No a odpolko bych tu měla vysedávat a celý víkend taky jsme bez táty.Bude tu o víkendu někdo?

Ted už jdu do hajan neb mě chytá mlsná a já to nesmím porušit nebo si zas budu celý zítřek nadávat jak jsem hloupá :o)
Takže pa a všem přeji překrásnou klidnou noc
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Re: Re: Re: Re: Chichi!

31.8.2006 22:23:32
Ahojda, jdu vás ještě večer pozdravit, byla jsem posedět s kámoškama a mám novinku, další moje kamarádka je těhotná:) A čeká mimčo už v prosinci, ale je z toho nějaká v depce, že se bude doma nudit a že bude finančně závislá na příteli. No tak jsem jí říkala, že yase tak děsný to není a hned jsme jí poradila Rodinku, takže možná se bude potkávat s Pendulkou, jestli tam bude chodit:)

Lenčo, tobě přeju, ať kluky ty choroby už konečně opustí a VOjta může v klidu v pondělí do školy, no to ty prázdniny utekly, to je děs. Akorát jsem teda dneska slyšela, že září už nemá být nijak pěkné (jak hlásili ještě asi před týdnem), dokonce mají být i přízemní mrazíky:( No já už vidím, že do toho CHorvatska si vezmeme asi kožichy:(

A víc si nepamatuju, jen že Jaffi se mnou držela basu a taky po o spala:) A já budu kamarádka a budu s ní žehlit, ale až zítra a to už bude mít asi vyžehleno:) Ale už se mi to tu zase nakupilo, kde se ty hadrz furt berou nechápu:( Ale mám tam dost ručníků. tak to půjde rychle.

Pendula 11758

Re: Re: ? ? ?

31.8.2006 22:12:50
Trolli, já na ten chlebík přišla skrz tvůj komentář va vzkazech FL a tak jsem se opičila:)
Ale voní nádherně, uvidíme ráno jakej bude.

Všem přeji dobrou noc!!!
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: Re: Re: Re: Chichi!

31.8.2006 21:39:37
ahojda, já se teda k Jaffi přidala, ale jen na chvíli, dnes mě pěkně berou záda, půjdu za chvíli zalížt.

Odpo jsme byly venku, máme kousek od baráku nové hřiště, tak si tam Any užívala průlezek.

Pendi banánovej jsem už taky zkoušela a oproti původnímu receptu jsem tam ještě frkla skořici a čokošku na vaření a byl fakt moc dobrej.

Ještě stáhnu fotky a půjdu zalízt přeji všem dobrou noc.
Pendula 11758

Re: Re: Re: Chichi!

31.8.2006 21:06:08
Jo a na chlebík jsem také zvědavá. Už je hotový a voní báááječně:)
Pendula 11758

Re: ? ? ?

31.8.2006 21:04:39
Lenčo, přeji ať už jsou kluci v pořádku a nemoc pryč:(

Jo a slamním teď FURT:(( skoro teda.... ale nedá se nic dělat, je toho nějak moc. Ale zas když DH přijede tak se snaží pomáhat. Hlavně se hodně věnuje Marťsovi a to fakt ocením:))

Teda, tady je mrtvo.
 Názory 110 z 122979  [Dalších 122969 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.