| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 42217  [Dalších 42207 >>]
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: myčka

7.10.2008 22:00:51
Ono se to chodítko dost využije na hraní i když chodí už mimi, myslím. Ale já nevím, už máme druhý děťátko a ty děti taaaak rychle rostou a všechno stojí takový peníze a my už toho máme po prvním tolik, že mi to přijde úplně hřích všechny ty věci kupovat. Všechno to hraje, bliká, svítí. U prvního je to jiný, to si člověk říká, že to schová druhýmu, ale co teď???? A pak to schovávat, nebo prodávat nebo dávat zadarmo. Ale to je přesně ono, proč já pořád nevím, co koupit. Máme autíček, kostek, blikátek, prostě na co si člověk vzpomene. Taky nesnáším vánoce. Stejně mi pak už přijde, že těm dětem je to úplně jedno, jestli dostaly dva dárky, nebo patnáct. Pak chtěj všechno rozkládat a nevědi co dřív. No tak jsem se vykecala po cvičení a jdu spát :-). Dobrou
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: myčka

7.10.2008 21:56:27
Léňo a co zajít na kožní? Ať máš větší přehled. Já teda ohledně kožních věcí jdu radši ke kožařce, přece jen ty naše doktorky, ať už dětské nebo dospělácké nejsou až tak úplně info, jako kožařky.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: myčka

7.10.2008 15:34:56
Jejda, Včelko, to je hezký :-). To bude houpáníčko.
Já k těm dvojitejm narozkám. Možná bych taky ty první zvlášť dortíky. Ale nevím, dobrý by bylo třeba i dohromady, pěkně s číslicema vedle sebe, ať je to na fotkách vidět, kolik to teda bylo Dadovi, když Sebík slavil první ~:-D. My budeme mít společnej. Velkou 1+Karlík tatínek :-).
Tak jsem si udělala kafíčko s mlíkem a rumem-mňamka. Vždycky mě vzpruží :-).
No ale Včelko s těma skleničkama-není to stoprocentní. Neříkám, že špinavý-to ne, ale třeba je vidět, když jsou dvě skleničky vedle sebe, tak tam zaschne ta voda a tam je flek. No ale myčkaři to znaj. Třeba teď už maj všichni kolem myčku, co k nám choděj na návštěvu, tak to neřeším, protože vím, že stejnou skleničku dostanu i u nich. Dříve mi to vadilo, teď na to prdím :-).
A co jste si vlastně koupily z porodnýho? Já u prvního, to bylo osm tisíc stůl a židle. Tenkrát to byla prča, taťka si představoval, že koupíme něco za dvojku, vůbec netušil, jak to chodí a když viděl nejlevnější sadu za šest tisíc, tak málem omdlel, ale říkal, že to berem. Samozřejmě mně se to nelíbilo, tak jsme nakonec koupili za těch osm tisíc z porodnýho jenom židle čtyři. A to byly ve slevě z 2 400,-Kč na dva tisíce a stoleček chtěla Mirečka za pět tisíc. No to málem neunesl psychicky, ale nakonec jsem ho ukecala. Všichni v baráku si ťukali mně za zády na čelo, jen já pyšně nosila židle domů ~:-D. No a teď jsem si chtěla koupit kočárek Jané Slalom, ale nakonec jsem otěhotněla jaksi rychle a jak jsme měli pořád ten náš hlubokej, tenkrát krásnej, teď nic moc, tak jsem nakonec s bolavým srdcem sama sobě musela přiznat, že zase to chce trošku skromnosti a že radši koupíme letiště do ložnice. Nakonec ale vyhrála myčka, protože na letišti se ještě spát dá, ale mejt nádobí v ruce s dvěma dětma néééé :-). Ne bane, kdyby nebylo to porodný, tak bych jí taky neměla a musela bych.
Koblajs, taky jsme takhle dlouho čekali na všechny zoubky-s teplotama a nespaním. Máme jich už šest. Nedávno jsem si tu stěžovala, že jsme bezzubáci a teď taková úroda :-). Tak já běžím
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

Re: myčka

7.10.2008 15:11:02
Tak koukam, že většina myčkujete a Boschujete, tak to bude asi kvalitka. Jsem už úplně rozhodnutá, že myčku joo. Kolik času ušetřim a ještě se nemusim bát dát návštěvě skleničku, že tam budou šmouhy.
Koblajs, Dance se prořízly horní až 5 měsíců po těch spodních. Dole měla dva, pak dlouho dlouho nic, pak ten třetí, no a teď až vylejzají horní. Taky jsme měli pár odpoledne rozmrzelých, tak jsem dala Nurofen sirůp proti bolesti. Protože jí to bolelo, byla ukňouraná, rozmrzelá a já z toho na nervy a měla jsem toho vážně dost. Pomohlo to.
Gábi, to je mizérie. Ať jste brzo čilý, zdravý!
Holky, nevíte, kdy je lepší jíst vitamín? Ráno, přes den nebo na noc? Nebo je to jedno? Přemýšlím nad kravinama, co?
Danuš, to je teda s těma narozkama! Taky bych měla dilema. Přeci jen jsou to Sebíčkovo první narozky, viď. Asi bych to řešila každý zvlášť (ale menší dortíky) a nebo ten dvoupatrovej.
Asi jsem se rozhodla, že koupim Danče k narozkám tohle:
http://www.knorrtoys.cz/www-hrackykocarky-cz/eshop/0/0/5/27-Houpaci-zviratko-pro-nejmensi-MAYA
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: myčka

7.10.2008 13:39:40
My kupujem teď už taky prášek Calgonit, sůl Calgonit a leštidlo Calgonit zvlášť. A dobrý. Předtím jsme měli tablety. Ale já to fakt nemůžu porovnat, protože ta myčka byla asi celou dobu nějaká špatná.
Jinak dárek k svátku dostal Mišák plavání kojenců a jdeme teď v sobotu poprvé :-). K narozkám ještě nevím, co dostane. Přemýšlíme o tomhle

http://mluvici-a-hrajici-hracky.hledejceny.cz/novy-mluvici-hrnec/

nebo..

http://www.detskydum.cz/detail/chicco-choditko-activity-294801/

Ale ještě nevíme. To druhé nám může půjčit kámoška.
Dneska jsme byli sbírat zase ořechy, psi to hrozně žerou, tak jím to musíme chodit brát od huby :-D.
Ahooooooooooooooooooooj
daniela Králová 82794

Re: myčka

7.10.2008 10:18:34
zdravím

u nás jsem myčka já~;((~;((

ale neříkám že jí nechci.chci,chci,chci.

dárky nemám koupený,ale vymyšlený.Sebíkovi aktivní pultík-stoleček.měl možnost si to zkusit a dobrý.

a Dádovi rozkládací tabuli+houba-tu si vyžádal.

hmm,ted tak přemýšlím,budu to mít zajímavý.jeden den narozeniny Seba a hned druhej den Dáda.mám objednat každýmu dort??nebo bude stačit jeden velkej??nebo dvoupatrovej??

papa
Leňa + Dave a Kačka 32846

Re: myčka

7.10.2008 9:41:13
Ahojte. Já si taky nedovedu představit život bez myčky. Máme 60 a Whirlpool. Dávám tam i hrnce. Na dovolené jsem si trochu zavzpomínala na ruční mytí. První den to bylo v pohodě, ale další dny mě pěkně štvalo, že ostatní jdou po obědě spinkat a já musím ještě mýt nádobí.
O pekárně jsem uvažovala na vánoce. No a právě se obávám, že to bude jenom další krám. Vždycky si něco vymyslím a pak to skončí ve sklepě.

Kačka má pořád vyrážku na čele. Mažu jí to x-krát denně a je to ještě horší. Co myslíte, mám ještě počkat, nebo zase jít k doktorce?

O víkendu jsme byli na lampiónovém průvodě v ZOO. Bylo super.R^

Co ty dárečky k narozeninám, už máte nakoupené? Už se nám to blíží.
Valsi 82350

Re: myčka

7.10.2008 8:56:11
Ahoj holky,
jo mycka na nadobi je neuzasnejsi vec na svete :-) Uz nevim co bych delala bez ni..meli jsme AEG a ted Bosch. AEG neodesla jen jsme meli moznost ji poslat dal a poridit si lepsi/hezci tak jsme toho vyuzili. I ta nova je jen 45cm protoze mame v kuchyni takovej vyklenek,ale ted uz bych vyuzila urcite tu vetsi. U obou jsem radeji pouzivala prasek protoze s tabletama to nikdy nebylo uplne 100% :-(
Mirko pekarnu na chlaba mame, ale uz jsem ji nepouzila nekolik mesicu. Ze zacatku jsem pekla chleba snad kazdej den..ruzne varianty s kdecim (koreni, cesnek, olivy atd)ale pak se to tak nejak preji a hlavne koupenej chleba muzes jist i druhej den kdezto tenhle uz nam druhej den nechutnal. Ale klidne vyzkousej..dneska uz ty pekarny moc nestojej tak uvidis sama. Je fakt uzasny kdyz te rano budi vune cerstve dopeceneho chleba..hmmmm.
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 55475

Re: myčka

6.10.2008 22:33:58
Včelko, gratuluji k zoubku :-). Myčku jsme měli Whirpool a blbla. Jednoho dne bojkotovala mytí úplně ~Rv. Tak šla do servisu a servis přošvihnul 30dní, co maj ze zákona na opravu, tak jsme dostaly zpátky peníze a koupili Bosch. No zatím jsem v ní myla dvakrát, ale je to úplně o něčem jiném. Všechno nádobí opravdu čisté. V té Whirpool ty krajní skleničky byly špinavý. Ale možný je, že to bylo tou vadou myčky, že kdyby byla v pořádku, tak by to bylo umytý. My máme velikost 60x60cm. No a je to můj MILÁČEK :-)R^. Teď zrovna domyla holka jedna. Byla narvaná k prasknutí-ta úleva a toho času ušetřenýho. Vařim a jenom dávám do myčky. Dojíme a máme umyto :-). Já můžu na myčky nést jen chválu, tak stejně pračky, mixéry, šlehače, hnětače těsta R^. Fakt si neumím představit, jak to ty ženský dělaly dřív, když měly 13dětí a nic z toho, co my máme. A to ještě nesměly frfňat, jak jsou utahaný ~:-D. Přemýšlíme i nad domácí pekárnou chleba. Ale to ještě nevím. Máte někdo????
včelka, Dani 11/07 a Ája 01/10 72703

myčka

6.10.2008 22:10:45
Miru, hele! náhoda! teď od Tebe čtu příspěkev v diskuzi o myčkách!
Totiž, o víkendu jsem bojkotovala vaření, mytí nádobí. Měla jsem toho honění kolem domácnosti dost, taťka to nechával všechno na mě. Tak jsem ho nechala mýt nádobí a ha! Uvažuje se o myčce. Ale zatim nevim značku, jen velikost - musí se vejít jen 45. Co to bylo za značku, co se ti porouchala?
A další mamči, nemáte myčky a jak jste s nima spokojený? .. když už teda ~:-D
a aby nebyl celý příspěvek mimo mísu, tak Dance vykoukl horní zoubek!
 Názory 110 z 42217  [Dalších 42207 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.