| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 43208  [Dalších 43198 >>]
Lybicka + dva kluci 15867

vecerni tesne pred spanim

6.10.2008 22:32:54
Ahoj holky, tak jsem docetla a piu, cili...

Leni s Kajou, MOC gratuluju, ze byla prohlidka na neuru OK! My jdeme s Jonaskem zitra, budeme se domlouvat co a jak s tema nohama dal....tak na nas taky myslete!

Pavko, Michalek vypada jako 9-ti mesicni. ne jen hmotnosti ale i pohledem, hlavickou! NO rovnocenny partner pro holcicky!

Blanchee. Zkus Nutrilon Comfort. nam tehdy hodne srovnal kakai, my meli opacny problem (skoro nekakal) a jeste jedna vec pomaha-masaze!!!!! Mam kontakt na pani, co mi chodila domu koupat jeste Jopnaska, ted barnika a ukazala mi vsechny mozne masaze(koncetiny, zada, brisko). kdyz si najdes cas denne masirovat, srovna se to! Nam se to hodne srovnalo. ted kakame tak 1 -2x denne (skoro vzdy dokazu odhadnout kdy to bude!) a sem tam si "uprdne" pardon za ten vyraz, do plenky. My mame nyni jiz normalni Nutrilon 1-ku a na dvojku zatim najizdet nebudeme...

Musim se vam pochlubit. Objednala jsem baby legs k nositku (bledemodre s hnedymi prouzky) a dnes dorazili. navlikla jsem je napred na JOnika a pak na Barnika, jsou opravdu bajecne, v zime budou lepsi, nez puncochacky! mam z nich radost!

Jity, na ICQ jsem zapomnela svoje heslo a navic jej ted ani nemam nainstalovane. nemuzes ty MP3 nahrat na CD? I to jde....No uvidis.... :-)

Holky, jsem hotova, jdu si lehnout! Dobrou noc vsem!

Jo a ohledne te bulharstiny (Ivelinka?), myslim, ze mala nebude zmatena, klidne ji zpisvej svoje pisnicky z detsvi, a pokud mluvis bulharsky plynule, nebranila bych se tomu jazyku, je to preci tvoje materstina, CJ se zde nauci automaticky, neboj! :-)))

Blanchee 29284

Re: Metriky

6.10.2008 21:23:23
Ahoj,

zase jsem se tu pár dní neobjevila a nestíhám dočítat. Manža šel právě zapíjet sousedovic dnes narozené miminko, tak se konečně uvolnil pc :-D.
My jsme si byli ve čtvrtek pro výsledky toho našeho častého kakání, tak infekční to není, ovšem pokračovalo to stále, tak jsme z beby ha přešli na nutrilon ha, ale asi to nebude dobrá volba. Kakání pokračuje, jen změnilo barvu ze zelené na hořčicovou a přidaly se k tomu šílené prdíky. Asi nám to vyhovovat nebude. Ale co jiného baštit? Zkusíme vydržet ještě jedno balení :-D a pak kdyžtak zavolám doktorce a poradím se. U beby jsme takové šílené prdíkování nezažili, dneska to byl samý pláč. To už jsme taky dlouho nezažili.
Holky, co máte prcky jen na umělém mlíčku, jak vám často kakají? Já nechci zase nějak vyšilovat, ale přijde mi divný, když celou dobu je to jednou nebo dvakrát denně a teď téměř stále, minimálně pětkrát.
Dr. říkala, že pokud to nepřejde, tak udělá krevní testy, jestli nemá alergii na kravské mlíčko. Kdyby se to potvrdilo, tak co pak budeme baštit? To existuje i sojové pro miminka?
Včera jsem tu měli na návštěvě švagrovou s jejich desetiměsíčním klučíkem a když jsme dali prcky vedle sebe, tak je náš Míša nakonec větší a jen o kilo lehčí. No, bude to vazba :-D.
Nemůžu taky nikde sehnat bodýčka s dl.rukávem, v Tescu jsou jen holčičí, to je ale diskriminace!

Jinak máte moc krásné fotečky, já už se taky musím pochlapit.
Přetáčení nám nejde, jen se občas obrátí na bok a málem si zlomí krk, ale to je všechno. Pasení taky nic moc, no prostě budeme pomalejší. Cvičení teď trošku flákáme, ale alespoň 2x denně to zvládneme, jednou s brekem, podruhé bez. Jak kdy. Dopoledne je to většinou lepší.
Hanka+ 4 berušky 22964

Re: Metriky

6.10.2008 20:07:51
Jdu spát dobrou !!!!
Hanka+ 4 berušky 22964

Re: Metriky

6.10.2008 20:02:42
Leni já to asi blbě napsala myslela jsem když se přechází z jedničky na dvojku že se asi má nejdřív nahradit jen pár dávek a pak vše.
P.A.V.K.A. TYM 13163

Metriky

6.10.2008 19:59:28









P.A.V.K.A. TYM 13163

Holky

6.10.2008 19:58:59
dekujeme za chvalu. :) Adelka dostala velky kocarek na panenky tak je z nej unesena. Uz ma jako Zuzi. R^
Velka oslava s dortem bude v nedeli.
P.A.V.K.A. TYM 13163

Re: Pokus

6.10.2008 19:55:12
Adelka i Zuzi kulicky z Ikei miluji moc moc.

A zitra je slavnostne soupnu obe do hraciho koutku.
Lenka a dva kluci 57001

Re: Ahoj

6.10.2008 19:55:11
Bebu dávám stale a pořád a jenom:-))BEBU zatím

cvičení máme že malý Tomík měl první minuty byl napojen na ventilaci plicní a 5 minut dychlali tím vakem a on se potom asi hodinu nemohl dostat z křečí no takže jako svaly nefunguji /minimálně ale nic težkého/ jak mají a musí se jim pomoci cvičením, třeba když dám Tomajdu na bříško tak nedá sám ruce nahoru ale zzatim je má jako pod sebou dole a když je na bříšku jeste se kýva sem a tam ze strany na stranu takže jako by musí posilovat:-)))jinak vše ok zrak hmat a reflexy uf moc sem si oddechla i když pani dr. říkala že se muže kdykoliv cokoliv objevit pry nemusí ale říct mi to musí~;((
Hanka+ 4 berušky 22964

Re: Ahoj

6.10.2008 19:46:37
tak nám přišlo vánoční tesco a holky už vybírají co budou psát ježíškovi :-D

jo a ty tesco plíny tam budou. Já čekám na akci typu 3 balíky za 540 jak byla před 2 měsíci :-)R^
Klariček+T(06/08)+N(04/13) 60575

Re: Ahoj

6.10.2008 19:45:10
Leno, ja urcite jeste tak mesic pockam. Jen me zajimalo, jestli lze davat prvni ty kasicky :-)
Vidis to me ani nenapadlo s tou plinou. Kdyz Tomis to co je pod nim moc neresi, kouka spis na ty hracky a nebo okolo :-)
No holt se bude muset vic prat :-)

Dani, to je dobre, to jsem nevedela. Tak je pak zkusim koupit.

Hani, on mi lahev bere v pohode i prso. Ale asi ta lzicka bude fakt lepsi :-)

Lenko, dobre, ze je Tomasek v poradku. Je to asi trochu uleva vid? At mu cvicenicko prospeje. :-)

A ja jdu k telce, mam dneska padla, dokud se teda nase hladove zviratko nezacne dozadovat pridelu krmenicka :-D
 Názory 110 z 43208  [Dalších 43198 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.