| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Re: Kojeni.net - výpadek

Celkem 11 názorů.
 *Aida* 

(4.6.2011 23:02:46)
Jirko,
to je hezke, ze ses ozvala. Je mi lito, ze s tim mas takove problemy~6~. A ke statnicim muzem gratulovat?~g~~x~ Jinak tady probehla davova panika, ze nejlepsi stranky o kojeni zmizely, tak ted se alespon muzeme uklidnit~t~.
 vlad. 

(4.6.2011 23:11:18)
Jiřko, ty jsi přírodní úkaz! ~R^ ~x~ ~x~ ~x~ ~t~
 x x 

(4.6.2011 23:16:13)
To souhlasím ~t~~t~~t~~R^ Mě by to tempo položilo už po týdnu. ~8~~t~
 vlad. 

(4.6.2011 23:23:10)
Jiřko, stránky se dají ukrást? ~e~ Držím palce, ať se najdou, vždyť jsi s tím měla neuvěřitelnou práci. A to nemluvím o cennosti obsahu :-) ~;((
 x x 

(4.6.2011 23:21:24)
Fakt? No tak snad už to budeš mít klidnější. Ty jsi takový králíček Duracell, že je to neskutečný. ~x~
 Siddhártha 

(5.6.2011 1:18:48)
PB Jiřko, jak se dá tohle vůbec zvládnout? - hluboce se klanějící smajlík

GRATULUJUUU!!! ~R^~R^~R^~R^~x~~x~~x~~x~

Tvé stránky jsou opravdu jedinečné, přeji, at je vše brzy v pořádku. ~;((
 withep 

(5.6.2011 0:05:37)
Ahoj, no to jsme rádi, že jsi v nejlepším pořádku a stále plná elánu ~x~. Gratuluju ke státnicím a stránky ať se najdou, snad je to někde zazálohované. Já kdyžtak pošlu tu svoji story znova, ale to je kapka v moři, že jo. Najdou se ~;((
 Suza007 

(5.6.2011 6:06:31)
Jiřko,
moc gratuluju ke státnicím a obdivuju, co všechno zvládáš!
 Helena 
  • 

(5.6.2011 6:49:55)
Jiřko my měli teď na webu taky nějaké hackers. Naštěstí to IT opravil. Ale administrator to tedy vůbec neulehčil. Máme forpsi. Dost dlouho to trvalo. A pak jsme zjistily že to asi byla nová konkurence..
 donjamimonja 

(5.6.2011 7:52:46)
Ahoj Jiřinko!

Předně moc gratuluju ke státnicím!

Zrovna včera jsem se na něco na kojeni. net chtěla podívat, otevřela jsem to snad 10 krát a ono nic, tak snad to nebude nic vážného a stránky pofrčí dál. Jsou opravdu skvělý a pokaždý, když hledám nějakou radu, vždy to tam najdu.~g~
 Tatramelka+3 

(5.6.2011 9:51:15)
Ahoj Jiřko,

přidávám se ke gratulantum! Jsi skvělá!~x~

Doufám, že ty stránky brzy pojedou a nebude v tom téže nějaká konkurence~4~.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.