Já nastrouhám na jemno vařené brambory, přidám vajíčko, hladkou mouku, sůl. Neválím placku, ale jen rukama "hada", pokrájím na špalíky, dám na výšku a zbouchnu pěstí - jsou hezké a je to rychlejší. Peču úplně na sucho a pak máčím do slaného rozpuštěného másla. Je to prasečina, já vím, ale máme je tak nejraději.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.