Vařím, ale mám pár jídel, která točím stále dokola. Potřebuju začít od začátku. Umět udělat základ na (jakoukoli) omáčku, základ na (jakoukoli) polévku, vyznat se v mase (jaké se na co hodí), umět udělat knedlíky i sladké, co dát pod maso, aby to udělalo jen takový ten sos. Umět udělat nějakou buchtu, koláč. Atd....... Máte typ na nějakou kuchařku pro začátečníky i s fígly? Nebo sem dejte své recepty a tipy. Díky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.