| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Agresivita

2.2.2010 18:24:58 Jarda

Re: Agresivita

Dobrý den
Přepisuji Vám stížnost od cestující,jezdím autobusem pražskou MHD.
"Řidič se velmi hrubě choval k cestujícím.Slečna, která se připravovala k výstupu předními dveřmi velmi hrubě a agresivně řekl:"Di vod těch dveří"! a na mně když jsem mu za otevření dveří poděkovala,opět velmi hrubě a agresivně křičel "Běž,běž"...
Už jsem zažila řidiče, kteří nastupující předními dveřmi velmi slušně pozdraví.Nevím,jak tito mohou vycházet s kolegou,který se chová jako hulvát a nemá zábrany cestujícím tykat.Opravdu snad k dobytku se honáci chovají líp.Cestující v MHD dnes platí slušné peníze,mohlo by se jim tedy dostat slušného zacházení". Toliko ze stížnosti.

Na svou obhajobu.
Cestující nesmí řidiči MHD vstupovat z důvodu bezpečnosti do prostoru předních dveří,dokud nezastaví ve stanici-ze zákona o silniční dopravě.
Této dívčině bylo cca 14 let.Při příjezdu do příští stanice stěžovatelka úmyslně před stanicí stála v prostoru př.dveří. Přední dveře jsem jí otevřel, na prvním schodu zůstala stát a nejevila ochotu vystoupit.Sice mi něco říkala, ale nevěnoval jsem jí pozornost.V těchto mrazivých dnech to byla z její strany schválnost.Ano řekl jsem jí běž,běž.
Bylo to minulý týden 27.1.Prostor př.dveří si důsledně hlídám,také proto na mne chodí stížnosti.Firma DP v Praze toto vůbec neřeší /bezpečný výhled řidičů/.

Můj dotaz na Vás.
Jsem já jako řidič MHD autobusu v tomto případě agresivní,jak píše stěžovatelka jen proto, že dbám na bezpečnost všech, včetně sebe?
Vím,že bych neměl dospělým tykat,ale donutila mne k tomu, že na mne táhl studený vzduch.Jak často lidé na sebe nechávají otevřené okno,přibližně každé dvě minuty?
Byl bych rád za Vaší odpověď.Děkuji a zdravím Vás
Jarda
Odpovědět
Názory k dotazu (2 názorů)
Re: alkohol Míša - 4tt 2.7.2006 21:56
Re: Agresivita Jarda 2.2.2010 18:24

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.