Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Skolka a ostatní

Autor: Ferum , 23.10.20052 roky 9 měsíců 1 týden 1 den života dítěte

Ahoj.


Dnes je neděle 23.9.2005 a 20:35. A co se do dneska udalo.


No tak od začátku. Koncem září jsem šel opět do školky a když pro mě máma odpoledne přišla, tak jí pani učitelka řekla, že jsem na školku moc malý, že tam celé dopoledne probrečím a že máme přijít až v lednu. No proste mě tam nechtějí, že ještě nemluví a nejsem zrovna moc společenský kluk. Máma je z toho naštvaná, protože jí pořád vyprávěli, jak jsem tam hodný a že nepláču. Je to nějaké divné a já jim to říct nemůžu, protože nemluvím. Nakonec to máma umluvila na to, že chodíme do Baby klubu a že v prosinci by jsme to zkusili na těch pět dní, protože máma půjde už od ledna do práce.


Také jezdíme skoro každý týden do Prahy na Pizzu. Je to super. Protože já mám pizzu moc rád.


V sobotu 8.10. jsme byli s mámou a tetou Luckou na druhém konci města se podívat na naší horu a vyšplhali jsme až nahoru. Je tam odsud krásný rozhled na město a já se bavil. Za ten den jsme naťapali minimálně pět kilometrů, ale moc se mi to líbilo.


Další sobotu jsme byli v Praze na výstavišti na pouti a tam jsem sice brečel na mašince, ale pak jsme šli do akvária a protože máma ví, že mám rád rybička. Tak jsme tam byli skoro hodinu a koukali na žraloky, murény a jiné mořské ryby. No a včera jsem poprvé jezdil na kole. Tedy s přídavnými kolečky, ale pokud jedu z kopce, tak mi to jde, ale jinak jsem lenoch. A dneska jsme jeli s dědou, babičkou, tetou a mámou do Prahy na nákupy a už jsme koupili i nějaké dárky na Vánoce. Vybral jsem si je sám, ale já to stejně do Vánoc zapomenu a tak budu mít překvapení pod stromečkem.


Takže hezký zbytek víkendu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 644 x.
Další informace
Hmotnost
 
Délka
 
Spánkový režim
 
Jídlo: Co a jak jí?
 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.