Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Svíčková

Autor: Anita007 , 8.8.2007

Na olivovém oleji osmahnu cibulku do sklovata, pak přidám maso, aby se osmahlo na povrchu a neutekla štáva. Pak přidám zeleninu (mrkev, petržel, celer na kostičky) a zaleju vodou, přidám koření (bobkový list, nové koření) a vařím třeba hodinu, až je všechno úplně měkké, pak vyndám maso a koření a rozmixuju omáčku, přidám mléko ze Sunaru a hladkou mouku rozmíchanou ve vodě, maso pokrájím, hodím do omáčky a je to.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 856 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.