|
|
Pohanková sekaná podle Allian |
Našla jsem v diskuzi, kopíruju tak, jak to bylo |
|
Autor: HelenaPa , 10.8.2007 | |
| Takže pohankové vločky spařit (poměr jsem měla 100g vloček na 300g masa, ale Agátce jsem oddělila a pak dochucovala pro nás) těch 100g vloček naběhne tak, že objemove mají stejně jako maso. Maso jsem měla biohovězí, ale jde to z krůty, králíka, čehokoliv, ta pohanka pěkně spojuje. K tomu 2 žloutky (později můžeš celé vejce)a majoránku, nám jsem potom ještě dodala cibuli a česnek a Agátce to postupně, nejdřív maličko, začnu přidávat taky. Troubu jsem předehřála, plech vyložila alobalem a udělala 6 placiček, dalá péct na 150°cca 20 minut, poznáš to podle barvy. Krátce před vytažením jsem je lehounce potřela máslem. Pro Klárku už je smažím...obalené v rozdrcených cornflaksech a moc to chutnalo i Davidovi :o)))
|
|
Zobrazeno doposud 1014 x.
|
|