Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Pohanková sekaná podle Allian

Našla jsem v diskuzi, kopíruju tak, jak to bylo

Autor: HelenaPa , 10.8.2007
Takže pohankové vločky spařit (poměr jsem měla 100g vloček na 300g masa, ale Agátce jsem oddělila a pak dochucovala pro nás) těch 100g vloček naběhne tak, že objemove mají stejně jako maso. Maso jsem měla biohovězí, ale jde to z krůty, králíka, čehokoliv, ta pohanka pěkně spojuje. K tomu 2 žloutky (později můžeš celé vejce)a majoránku, nám jsem potom ještě dodala cibuli a česnek a Agátce to postupně, nejdřív maličko, začnu přidávat taky.
Troubu jsem předehřála, plech vyložila alobalem a udělala 6 placiček, dalá péct na 150°cca 20 minut, poznáš to podle barvy. Krátce před vytažením jsem je lehounce potřela máslem.
Pro Klárku už je smažím...obalené v rozdrcených cornflaksech a moc to chutnalo i Davidovi :o)))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1014 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.