Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Očkování proti HPV konec

Autor: inishkea , 6.4.2009


-Vedlejší účinky očkování:
Gardasil: velmi často lokální bolesti(84%), otoky a zarudnutí(25%) a svěděni (3%). 8% z toho jsou hodnoceny jako velmi vážné.
10% očkovaných dostanou horečku, 4% nevolnost a 3% závratě. Ve spojení s očkovánim byly pozorovány Urticaria, Bronchospamus a záněty kloubu. Autoimunni onemocnění bylo pozorovano zřídka, ale 3x častěji než ve skupině placebo. (Merck (USA): US-am. Produktinformace GARDASIL, stav cerven 2006).

-Autoimunitni onemocněni je pozorovano v Německu u každé dvousté očkované.
Poznámka ke studii: 0,1 % účastnic studie(Gardasil-Studie) účast na studii kvůli vedlejším účinkům ukončily, takže tyto vedl. účinky ve studii nejsou zahrnuty.
US-americkému úřadu VAERS bylo mezi červnem 2006 a říjnem 2007 nahlášeno 3461 vedlejších účinků po očkování Gardasilem, mezi nima 347 závažných. Mezi nahlášenými vedl. účinky byly: bolesti hlavy, bolesti kloubu, dočasná ztráta zraku, poruchy řeči,mdloba, poruchy čitíi, ochrnutí obličejových svalů, Guillain-Barré-Syndrom a záchvaty křeči.

-U osmnácti žen, které byly omylem očkovány v těhotenství došlo ke komplikacím (potrat, anomalie) (http://judicialwatch.org/6299.shtml).

-11 divek a žen ve věku od 11 do 19 let zemřely bezprostředně po aplikaci HPV-očkováním.

-V září 2007 byla na klinice Bremen-Ost (Nemecko) přijata 18 leta žena, která 3 dny po 2. očkování onemocněla těžce Miller-Fischer-syndromem (ochrnutí obličejových nervů)

Závěrem:
Je velmi velmi brzy tvrdit, že očkování proti karcinomu dělož. čípku je bezpečné.
Není vyloučeno, že hliník nemůžeme mít negat. vliv na zdraví. Bohužel nelze vyloučit, že americká FDA schválila Gardasil „na rychlovku“ z pochybných důvodů. Taky se mnoho žen domnívá, že proočkováním ztrácí smysl pravidelně navštěvovat gynekologa a nechat si dělat cytolog. screening.
Stále máme mnoho prostoru na poli výchovném....Nejlepší ochrana pro mladé dívky proti HPV i všem ostatním sexuálně přenosným chorobám je:
1) řádná a včasná sexuální výchova
2) prevence sexuálního zneužití
3) udržba optimálního stavu zdraví zdravou výživou a vhodnou životosprávou.

Každá žena a matka může sama pátrat jak na poli laickém, tak odborném. Stačí si zadat do vyhledávače např. gardasil, HPV, mode of transmission, HPV children, risk of vaccination. Je jen na nás, abychom nepodléhaly reklamnímu lobbingu typu : Udělala jsem nejlíp pro svou dceru, nechala jsem ji naočkovat"


 


Další info o nežádoucích účincích ZDE  http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19116

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1781 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.