Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Integrace do 1.A

Autor: Jiřule a 3 skřítkové , 15.6.20117 roků 2 měsíce 2 týdny 5 dnů života dítěte

Tak mám za sebou schůzky pro budoucí prvňáčky. Předala jsem ředitelce potřebné papíry k integraci(už jsme spolu měly schůzku ještě s doktorkou z SPC) a ted čekám na příjezd paní učitelky ze švp. Pak se sejdem ještě s ní, dáme jí taky nějaká lejstra a budeme vidět jak to od září půjde. Anuš bude v 1.A Kuba bude nadšen, protože bude mít šatnu po něm:-D Strašně si nepřál, aby byla v 1B,protože mají ve 3.B hrozný holky, který napadaj ty jejich ze 3A :-( Takže usoudil, že všešchny Bé třídy jsou stejný :-DDD . No nic..


Každopádně, když jsme si pročetla těch X stránek podkladů k integraci, vůbec mi nebylo veselo. Takhle si říkám, jak je to všechno v pohodě, jak Aninka dohání věci,ale jak jsem viděla pěkně pospolu všechny rady, porady, co má učitelka dělat, jak s ní mluvit, jak jí pomoct, co vlastně všechno pro Äninku bude těžký- a pro učitelku asi taky- fakt mi tekly slzy. A upřímně říkám, že ač je Aninka šikulk a je chytrá, strašně se na září netěšim. Už ted mě bolí žaludek a děsims e toho, jestli zapadne, jestli si bude s dětma rozumnět, jestli s ejí nebudou smát, jestli bude pořádně rozumnět a vědět co se vůbec učí, jestli zvládne plavání bez sluchadel, jestli zvládne jazyky, jak zvládne školu v přírodě, jak si sama poradí se sluchadlama když se s nima něco přihodí.... prostě děsný.


Jsem aspon ráda, že jsme s doktorkou domluvily, aby měla ve třídě jednu holčičku. Je to sestřička Kubíkovo spolužáka a holky se přes brášky znají. Aještě jednu tam bude znát, taky přes Kubíka. A paní učitelka, kterou budou holky mít, je prý moc hodná(říkala maminka holčičky,protože jí zná)Tak aspon něco.


No, každopádně na nás v září myslete.


PS: a pokud vás to zajímá, tak Aninka bude od září hrát fotbal:-DDDD hokej jsem jí rozmluvila, ale fotbal už rozmluvit nejde. Bude hrát s klukama. Jsou tam 3 holky dohromady:-DD to jsem na to zvědavá

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 695 x.
Další informace
Hmotnost
 
Délka
 
Spánkový režim
 
Jídlo: Co a jak jí?
 
Co nejraději dělá?
 
 Poslat emailem
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.