Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Dítě Panna

23.8. - 22.9.

Autor: Bára + kluci 10/05 , 16.8.2005

Dítě Panna bývá klidnější a mírnější než ostatní děti. Od malinka je velice pořádné a celkově hodné, takže dělá své matce spíše radosti než starosti. Ve společnosti působí stydlivě, ale mezi nejbližšími je velice upovídané a společenské. Někdy s ním mohou nastat problémy v oblasti stravování, jelikož je velice vybíravé a co se týče jídla i tvrdohlavé.

Ve škole patří mezi velmi oblíbené žáky, jelikož se pravidelně do školy připravuje a nemá problémy s chováním. Jakmile však toto dítě bude velice napomínáno a upozorňováno na své chyby, může trpět až těžkými neurózami. Ale pokud mu dá učitelé důvěru, bude velice poctivé a spravedlivé.

Ke svému úspěchu v životě potřebuje mnoho informací, jeho touha po vědění nezná mezí. V dospívání bude spíše introvertní, nedokáže dát své city najevo a tak může trpět méněcenností. Celkově je toto dítě velice moudré a zodpovědné. Pokud mu neustále budete dávat trošku ze svých snů a fantazie, vyroste z tohoto děcka citově vyrovovnaný a láskyplný člověk.


Další horoskopy (Jak poznáme Pannu, Muž Panna, Žena Panna, Dítě Panna, Panna Nadřízený, Panna Podřízený, Slavné osobnosti ve znamení Panny)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1204 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.