Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Vítejte !

Ahoj milé vícečetky a spřátelené "méněčetky" !

Toto je naše společné album.
Zde si můžete přečíst základní přehled o mamkách, které přispívají do vícečetkové diskuse, kde jste vítány i vy.

Autor: správce fotoalba :-) , 28.8.2005

Abyste se mohli podívat i na fotky, musíte si "požádat o přátelství".
Má to ale svoje podmínky. Tou hlavní je samozřejme příspívat do diskuse a to neanonymně (registrovaným nickem), druhá podmínka - poslat na mail správce stručné představení do tohoto veřejného Deníčku (svoje jméno, případne věk, odkud jste, jména (věk) dětí, záliby, co vám přijde zajímavé... ). Doplňková podmínka - zkontaktovat se s libovolnou již "schválenou" vícečetkou (mail, ICQ, telefon, srazík). Pokud nevíte, koho zvolit, jsme vám plně k dispozici na základním správcovském mailu vicecetky@atlas.cz


Nemá-li nikdo ze zúčastněných nic proti přijetí dalšího přítele, správce odklepne souhlas, (vám přijde "schvalovací odpověď") a vytvoří vlastní Deníček a Album na fotky, kam můžete vkládat a psát dle vlastního uvážení. (Vícečetky jsou počítány od 3 dětí výš, takže "dvoudětky" jsou Přátelé vícečetek a Deník/album mají společný.)
Do Deníčku Kontakty se pak patří napsat alespoň jedno z následujícího: mail, ICQ nebo telefon.


S dotazy se můžete obracet na již zmiňovaný správcovský mail vicecetky@atlas.cz nebo na současné správce Evidlo, Janu a Oggi.


Těšíme se na vaše fotky, popisy dovolených, zkrátka cokoliv, o co chcete kdo podělit.


Při dlouhodobějším nepřispívání na diskusi bude váš Deníček a Album uzamčeno, a nebudete-li reagovat na výzvu správce, časem smazáno, jakož i "přátelský" přístup. ;-)

Zobrazeno doposud 1506 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.