Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

One Brain a jak nám může pomoci

Autor: NEMO1974 , 20.9.2005

Párkrát jsem tu už zminovala, že chodím na kurzy metody uvolnovaní stresů v těle One Brain, které se projevují jak na naší psychice tak I na na fyzickém těle. Nejsem úplně expert na vysvětlování, tak sem vložím odkaz jak to má popsaný naše lektorka.


Každopádně, za těch 14 měsíců co do na kurzy chodím jsem se zbavila takove té školní disleksie – měla jsem velký problem se čtením nahlas, ted čtu bez problémů, řekla bych, že i mluveny projev se mi hodně zlepšil. Ale to je v mém případě opravdu jen jeden příklad. Manžel se zbavil astma, švagr chronického kašle, neteř se přestala stydět mluvit s lidma… je toho opravdu hodně.


Kurzů a tzv. odblokovaní se účastním i v těhotenství a rozhodně mi to prospivá, jsem klidná, nemám naprosto obavu z porodu. Hlavně tato metoda je velmi šetrna a vždy se ptáme na povolení a jestli je to v zájmu miminka.


Píšu sem o tom v souvislosti, že je touto motedou možno odstranit určitý blok, který brání miminku se otočit. Ale stale to necháváme na volbě toho miminka. Znám lidi kteří s tím byli uspěšní. A i odblokuje-li se stress spojený se strachem z porodu tak bývají porody pohodovější, protože právě ten strach nás nejvíc svazuje.


Každopadně dole je to trochu víc vysvětlený. Pokud by to někoho zajímalo tak mi písněte na mail, ev. můžu sehnat nějaký kontakty na někoho spolehlivýho, protože samozřejmě lidé jsou různí…


Andrea


http://home.tiscali.cz:8080/kineziologie/onebrain.html


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1427 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.