Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Day 5: Enjoying a relaxing day in Aqaba

Autor: polivka , 25.11.2005

Air: 29C, sea: 22C, beer: just right. Not much to show in terms of pictures. This is the so called Amstel Effect: the more beers you drink, the less pictures you take.


 



Prvni mastnacky den. Odpocinek na plazi. No sakra - snad jsem si ho uz taky zaslouzil, ne? Ovsem predchazelo mu zjisteni, ze pri zmatku pri prebalovani na hranici (cast veci jsem nechal v aute a neco si nabalil s sebou) jsem si s sebou vzal takove uzitecne veci jako treba asi petikilovou krabici s ceskymi a jinymi mincemi (kdyz se vyklizi barak, najdou se ruzne veci), ovsem nikoliv uz plavky ci tricka. Tudiz se nalezite vybavuju v hotelovem shopu.


Po bombovych atentatech pred dvema tydny v Ammanu zavedli v Jordansku podobna bezpecnostni opatreni, ktera znam uz ze Saudi. Vjezd k hotelu blokuje ozbrojena straz, ve vchodu se prochazi skenovacim ramem, kontroluji se zavazadla. Udalosti mely zrejme vliv i na turisticky ruch, hotel neni prilis zaplnen. Z toho, co slysim na plazi, se da usuzovat, ze klientelu tvori hlavne rusti zbohatlici a nemecti duchodci.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 810 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.