Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Novinky od konce ledna

Autor: Ferum , 2.3.20063 roky 1 měsíc 2 týdny 2 dny života dítěte

Ahoj.
takže co se ve Vojtikově životě událo:
Oslavil třetí narozeniny a od 25 ledna začal chodit do školky. Sice tam chodíme s brekem, ale snad po nějaké době přejde. Už to trvá víc jak tři týdny a změna nenastala. Jen, že školku vidí a nejdraději by utekl zpátky domu. Máma ho tam ráno na osmou vodí a babička pro něj po obědě chodí. Ale zase se výrazně zlepšil v mluvení. Alespoň nějaký pokrok.
také začal Vojta chodit z nočníku na záchod a v noci jsme již od Vánoce bez plen.
Také jsme byly u soudu o změně příjmení, po roce jsem tam viděla Vojty tátu a vypadá dost sešle. Ale je to jeho věc. Musel tam vysvětlovat, proč na malého ještě ani nazačal platit a proč ho nevídá. Pochopitelně řekl, že jsem mu to zakázala, ale to není pravda, ale dohadovat se mi nechce. AŤ si myslí co chce. Kdyby chtěl malého vidět tak by přeci alespoň zavolal a nebo by přijel ke svojí mámě, kam jsme s Vojtikem do října pravidelně jednou za 14 dní jezdili. Prostě se to na někoho hodit musí. To je přeci nejjednodušší. Jinak soudkyně rozhodla pro to, abych malému příjmení změnila. Ale velký Vojta si nechal lhůtu na odvolání. takže to asi dopadne tak, že se opět uvidíme u soudu. Po soudu se mnou také mluvil a že by chtěl malého vídat častěji a že neměl peníze a tak se neozýval. Ne že bych z toho byla nadšená, ale je to jeho táta a měl by ho znát i jinak než jen z fotografií.
No ale od soudu uběhlo již 14 dní a nějak se neozval. Takže nevím co si mám myslet. Za čínám být spíš naštvaná, protože pokud si myslí, že malého si všimne jen jednou za měsíc a zblbne mu hlavu a pak se na něj zase vyprdne. tak takovédleho tátu nepotřebuje žádné dítě. To je snad lepší, aby si zvyklo na tu svojí současnou rodinu, které na něm záleží a vídá jí pořád. Navíc si také myslel, že pokud malému změním příjmení tak na něj už nemusí platit, ale to je omyl. Pořád je to jeho otec, i když má to dítě jiné příjmení.
Jestli si ti chlapi myslí, že si udělají dítě a pak se zbaví zodpovědnosti a pak se k ní budou hlásit jen občas tak to jsou dost na omylu. Vím, že takoví nejsou všíchni, ale většina co znám já.
Doufám, že jste na tom vy ostatní lépe.
 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 641 x.
Další informace
Hmotnost
 
Délka
 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.