Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Vzpomínka na den kdy vešla Malá duše

Autor: Jiřule a 3 skřítkové , 19.7.2006

Den kdy vešla Malá duše



Byla jsem včera po delší době na tanečkách.Přes prázdniny totiž bohužel letos nefungují.Povídaly jsme si jako vždy o všem možném když na konec kruhu četla jedna z žen svou povídku.Bylo to takové vyprávění o jejím prvním zážitku na tancích.Přiznám se,že mi do očí vehnalo její vyprávění slzy.


Zavzpomínala jsem, jak jsem přišla na tanečky prvně já.Ano zrovna byl porodní rituál.Mám na ně nějaké zvláštní štěstí.Maminka vytancovávala své miminko.Byla jsem fascinovaná jak dokáže s tak velkým bříškem tančit.


Pamatuji si,že jsem na prvních tanečkách plakala.Ani nevím proč.Možná se z mé duše cosi vyplavilo.


Vzpomínala jsem i na den o kterém ona žena vyprávěla.Ano,byl to pro mě velký den.Byl opět porodní rituál.Tentokrát dvojitý.A mohla jsem si ho vychutnat plnými doušky,protože jsem byla netěhotná..zatímJ


Pomáhaly jsme maminkám přivolat jejich miminka.A já neměla ani zdání,že přivolám jednu Malou duši.


Byl to opravdu krásný den.Už od rána jsem měla dobrou náladu.Jakoby se na mě celý svět smál.Večer jsme si s kamarádkou vyrazily zatančit a šup.Byly jsme potřeba.Byla potřeba naše energie.Kolem dokola dvou nádherných těhotných maminek my a ostatní ženy.Byla to síla.Energie hýbala našimi těly.Zavřela jsem oči a vnímala jen vlny.Přípomínalo mi to porodní stahy.,Ano přesně takovou silou jsem vnímala proud energie,který od nás putoval ke dvěma bytostem uvnitř našeho kruhu.Všude kolem jsem cítila jakési vibrace.Pamatuji si,že mě brněly prsty u rukou.Když jsem otevřela oči viděla jsem zlaté světlo,které objímalo obě těhotné ženy a kolem jejich bříšek se měnilo na jemně růžovou.Byla jsem fascinovaná tím co vidím.Myslela jsem,že jsem se možná zbláznila.Mám nedostatek kyslíku či něco podobného.


Pak se z jednoho rohu vynořila bytost,která zářila jasným stříbrným světlem. Jen stála a dívala se a já měla pocit,že i mě chce něco říct.


Tanec skončil a naše ruce věnovaly energii každému kousku těl obou těhotných žen.Zpívaly jsme píseň dodávající pevné spojení s matkou Zemí.I ona měla maličké pomoci přivolat.


A v ten moment ,kdy jsem se soustředila na masáž jedné z žen, jsem onu zářící bytost viděla blízko sebe .Dívala se a její oči říkaly,že přijde zázrak.Řekly mi,že jedna Malá duše potřebuje přijít a mnohé nás tu naučit.


Odešla jsem domů s pocitem,že jsem zažila něco krásného.Energie mé duše proudila a zaplňovala mě celou.Možná i tryskala ven a zaplnila procházející lidi.


Byl to nádherný den.Byla to nádherná noc.Svítily hvězdy a měsíc.. a tu noc ke mně přišla Malá duše.


Zobrazeno doposud 539 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.