Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
    

Patří do deníku

Jak se situace vyvíjí.....

.... dokonce mnohem lépe, než lékaři předpokládali.....

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 24.8.2005

Po mnoha letech, kdy jsem přesvědčovala lékaře, že mám něco se zády (a oni mně přesvědčovali, že tam nic nemám a že se chci ulít za školy a později z práce a že chci uhrát invalidní důchod a podobné nejapnosti...) mi vyhřezlá plotýnka narušila nerv do nohy a já přestala pravou nohu cítit, hýbat s ní a tak.
Naráz mi začali doktoři nadávat, proč jsem nepřišla dříve (no prostě proto, že jsem si na bolest v zádech zvykla jako na součást svého života, že ...... ) a že pokud je ten nerv úplně přerušen, tak už s nohou nikdy nepohnu :-((((( .
Takže jsem byla 1.8. na operaci, kdy mi odstranili tu plotýnku (prý se museli proběhnout po břišní dutině, než ji našli) a já si potom vyběhala okamžitou rehabilitaci (i když mně při propouštění neurochirurg přesvědčoval, že mám jen ležet - a to 6 týdnů do kontroly....). Nevím, moc nevěřím tomu, že když by noha nebyla v jakémkoliv pohybu (stimulace nervu) dalších 6 týdnů, tak že bych potom vůbec byl schopná chodit....
Zatím tedy mám denně (od 9.8.) rehabilitace a krásní mladí rehabilitační bratříčci mi kartáčky, gumovými ježečky, el. impulsy a podobnými udělátky probouzejí nervíka, vlastními šikovnými ručičkami ohýbají prstíčky na noze, otáčejí kotníkem a masírují již zkrácenou achilovku..... A jak to vypadá, mají - kluci šikovní - úspěch!!!!


Možná malý krůček pro lidstvo ale velký pro mne.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 2233 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.