Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Co kam patří, co kde najdeš, kudy k nám....

... aneb když už jsem tu uklidila, tak prosím udržujte pořádek :o). A pokud budete chtít rychle na diskusi, tak prosím tudy

Autor: fotomaniak , 26.9.2006

V deníčkách jsou popsané programy, které používáme, kde se vezmou, co se v nich dá dělat, u některých i podrobný popis nějakého "vzorového případu". Pokud víš něco, co v deníčku nenajdeš, uvítáme tvou radu, popis úpravy a pod.


Pokud buděš chtít dát do alba nějakou fotku, tak:

1) Chceš-li se pochlubit nějakou fotkou nebo její úpravou, vložíš do svého alba původní neupravené foto - do názvu napíšeš, že jde o původní foto a do poznámek co chceš s fotkou udělat. Potom přípdně vložíš opravené foto a to opět do svého alba, ale i do alba "upravené fotky" a do poznámek popíšeš (stručně) v jakém programu a co jsi dělal.

2) Chceš-li se pochlubit nějakou koláží, vložíš ji do svého alba a současně i do alba "Koláže"

3) Chceš-li se pochlubit nějakým scrapbookem, vložíš ho do svého alba i do alba "Scrapbook".


4) Pokud máš s nějakou fotkou problém, který chceš vyřešit, můžeš ji vložit do svého alba a současně do "Fotek na úpravu" a do poznámek popíšeš, jaký je tvůj problém.


Pokud dáváš do alba nějaké fotky (ať již "chlubící", nebo prosíš o pomoc s řešením), vždy je dobré se o tom zmínit na diskusi, protože není možné stále sledovat, zda v albu nepřibyla nějaká fotografie.


Takže víte - a zapoj se :o)))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 3265 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.