Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zkušenosti s Mommy ´s Touch

od Jany z emimina....

Autor: inishkea , 4.9.2006
Tak holky,



včera přišly Mommys Touch!!! Jsou tak nádherný! Mám jedny s origo plenkou a jedny bez. Včera jsme je hned vyzkoušely - s tou origo plenkou jsou nádherně měkký, malinký, prostě bomba. Teď jsou nacpaný plenkou BM vel. 2, to už je trochu větší, ale neřekla bych, že je to rozdíl oproti kalhotkám BM. Rozhodně jsou menší než popo OneSize s vlňákama.




Určitě budu chtít další,...



Ahoj holky,



přináším nové zkušenosti s Mommys Touch . Nejzásadnější je, že manžel, kterej celou neděli hlídal, tak když jsem se vrátila, tak povídá... Ty nový plenky (už jsem čekala návaly výčitek - protože vždycky když koupím nový, tak na nich je něco špatně oproti BM)... jsou skvělý .



Je super, že když se Klárka kroutí, tak nic nerozhází aby se to na ní muselo znova upravovat. Jsou to jediný plenky, ve kterých je opravdu v suchu. Ta kapsa zůstává opravdu SUCHÁ. Jelikož Klárka kaká a občas čůrá do nočníku, tak jí často slíkáme a když je plínka jen trochu mokrá, tak už jí do toho znova nezabalíme, takže s nočníkem se zvýšil počet plen . S Mommys Touch jí do toho klidně zabalím znova, protože je mokro jen uvnitř.



Až budou penízky, tak bych chtěla nakoupit další, abych jich měla osm. Po použití vyprat jen savou plenku a Mommys vymáchat v pračce a nechat uschnout. Druhý den je suchá i v tomhle hnusnym počasí.

K originál plence - ta je sice krásně měkká a malinká, ale také toho mnohem míň nasaje, mám jednu a další pořizovat nebudu. Krásně do nich jdou čtvercovky, dávám dvě, i BM velikost 2 se do nich akorát vejde.



Na noc jsou ale nepoužitelné, protože se do nich nedá nacpat tolik plen, aby to vydrželo na celou noc, což je ukrutná škoda, protože by byla malá krásně v suchu, chtělo by to zas nějakou novinku .

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1360 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.