Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Srnčí s jablky a mandlemi

4 kusy srnčích plátků, 1 velké jablko, hrst loupaných mandlí, kečup, červené víno, nové koření, jalovec, pepř, sůl, olej

Autor: Petruše* , 29.1.2007
Maso nakrájet na nudličky, nasolit, v mlýnku pomlet, či utlouct koření- pár kuliček nového koření, jalovce a pepře, maso potřít olejem a posypat kořením, nechat přes noc uležet v ledničce.
Druhý den maso orestujeme, po chvíli přidáme na kousky nakrájené jablko, posekané oloupané mandle, nakonec trochu kečupu a zalít přiměřeně červeným vínem, nechat chvíli povařit.
Všechny přísady dle množství srnčího:-) Já jsem měla asi tak polovinu množství jablek, co bylo masa.
Dobrou chuť.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1042 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.