Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

S Kačkou na tanečkách

Autor: Jiřule a 3 skřítkové , 1.2.2007

Řeknu vám všem novinku..


Kdyby jste to totiž nevěděli,tak naše Kačka má v bříšku zázrak. Malý zázrak,co bude mým synovcem nebo malou neteřinkou.


A protože se mi dostalo té pocty a byla jsem pozvána k narození onoho maličkého človíčka řekla jsem si,že bych někdy s Kačkou blátotlačkou měla navštívit těhotenské tanečky a napojit se na stejné vibrace a vůbec si tak připomenout energii těchto skvělých tanečků


A tak jsme vyrazily. Sál jako vždycky voněl kouzelnými oleji a svítil jemnými světly svíček. Kolem dokola na podložkách seděly maminky.Povídaly si a já tiše naslouchala a s úctou pozorovala barvy kolem nich. Bylo to zvláštní.Ještě nikdy jsem neviděla těhotenské tanečky jako netěhotná. Vnímala jsem energie v sále úplně jinak než jindy.Cítila jsem zvláštní klid,který z maminek tryskal ven.Cítila jsem jakési souznění celého kruhu,cítila jsem bezpečí.


Při chvilce relaxace procházím krásně zasněženou loukou u nás na chalupě. Vidím každičký strom,každý kousek louky. Ve sněhu se třpytí paprsky odrážejícího se slunce. Maličkou Johanku si nesu schovanou pod teplou bundou. Je v šátku..schoulená jako v bříšku. Kolem mě pobíhají Jakoubek s Aninkou a honí se s tátou.Rozhlížím se kolem a z dálky vidím přicházet Kačku.Na břiše má uvázané nové,nádherné miminko.Děti se smějí a my si tiše povídáme. Jdeme až nahoru na kopec. Je z něj vidět do Krkonoš.Kolem se rozléhá dětský smích. Se zatajeným dechem se dívám kolem sebe .Děti skotačí ,smějí se a háží po nás sníh.V duši mám takový klid a ticho…jakoby se dotknul samotný Bůh mého srdce..Začíná se stmívat. Jdeme pomalu vyšlapanou cestou ve sněhu a z dálky vidím malou chaloupku. Okna svítí a z komína stoupá dým. Z chaloupky se ozývá veselé povídání a smích. Vejdeme a vítají nás naši blízcí. U velikého stolu sedí snad všichni ti,které máme rádi. Pobíhají a nalívají nám teplý čaj a do talířů dávají teplou polévku. Sedíme u kamen a je nám hezky. Za chvíli vše utichá.Já, můj muž a naše maličké děti ležíme na teplých poduškách u ohně.Naše dlaně hladí jejich malá tělíčka.Děti usínají.Nezměrnou láskou objímám mé drahé a tiše jim šeptám jak moc je mám ráda…


Ani se mi z relaxace nechce odejít..Ale tanec volá a tak s chutí pohupuji svými boky stejně jako ostatní maminky.Většinou tančím se zavřenýma očima. Tentokrát jsem nemohla. Musela jsem se dívat. Na bříška vlnící se v rytmu andělské hudby. Viděla jsem nádherné barvy,které tvořily kruh.Z každého bříška vycházel proud jiné barvy, po chvíli se spojil a vytvořil spirálu,která se uprostřed kruhu přeměnila v obrovskou žlutou kouli. Koule pulzovala a její světlo zářilo do všech koutů místnosti.Měla jsem pocit,jakoby si miminka spolu povídala.Jakoby tancovala spolu s maminkami.


S hřejivým pocitem usedám do kruhu a držíme se za ruce.Zpíváme indiánskou ukolébavku .Ze srdce mi tryskají růžové paprsky.Vím,že se dotýkají mých dětí doma v postýlkách.


Odcházím nabitá energií a s pocitem,že na mě doma čekají ty nejkrásnější zázraky.


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 350 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.