Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Rituál zrození

Autor: Jiřule a 3 skřítkové , 1.10.2007

Před pár dny jsem si posteskla, že jsem už dlouho nebyla na tancích na nějakém pěkném rituálu. Sedla jsem si k počítači a chtěla si přečíst, co pěkného mi kdo poslal. Jako první jsem otevřela pozvánku na dvojitý rituál zrození.Hurá říkám si, tak zítra vyrazím předat kousek své energie.


A tak druhý den večer vyrážím. Tuším, že zase prožiji něco nádherného.


V místnosti sedí maminky s miminky v bříškách. Všimnu si hlavně jedné z nich. Připadá mi smutná. Mám pocit,že rituál bude patřit i jí a jejímu miminku. Poslouchám povídání maminek a už znám jednu z maminek, která bude dnes přivolávat své maličké děťátko.


Má duše se ale stále napojuje na onu maminku. Vypráví, jak jí něco táhlo právě dnes sem.. Lékaři chtějí, aby se její miminko už narodilo. Má strach, obavy a je smutná.


Když přijde chvilka relaxace s miminky obě maminky ví, na co se svých miminek ptát.


Ležím a vnímám nádherné láskyplné světlo. Drží v náručí jakési miminko. Neznám ho..Světlo miminko pouští a ono pluje ke mně pod hladinou moře. Je nádherné. Cítím ale, že není moje. Mám pocit jakoby mi něco říkalo. Ano, ano je to miminko, které se má v blízké době narodit. Je kouzelné. Naprosto klidné a připravené přijmout vše co přijde a přichází. Potřebuje jen klid a důvěru v běh života. Důvěru, že vše co se v tento nádherný okamžik děje je v pořádku.Hladím očima malé miminko a slibuji, že jeho mamince předám co předat mám.


Začínáme tančit. Dvě maminky s bříšky a žena Průvodkyně v malém kroužku. Kolem nich my -netěhotné ženy. Ostatní těhotné maminky tvoří kolem nás ten poslední kruh bezpečí.Tančíme v rytmu nádherné hudby. Láká nás ke skotačení. Je veselá, připomínající nádherný letní den. Na chvíli se zdá, že v místnosti slyšíš moře a můžeš cítit vůni rozpáleného písku.


Vidím jak se paprsky energie proudících od nás, k maminkám uvnitř kruhu , dostávají až k maličkým človíčkům uvnitř bříšek.V srdci cítím obrovskou radost. Z maminky „mého“ miminka ale stále cítím strach a obavy. Cítím, že strach svírá její duši, která tak nemůže miminko propustit Rytmus hudby se zrychluje.Prosím o pomoc z Nebe,prosím o sílu pro maminku i její miminko.


Žena průvodkyně drží maminku za ruce.Tančí s ní v rytmu hudby, snaží se prolomit ten obrovský blok v jejím srdci. Kleká si s ní na zem a v rytmu hudby pohybují pánví.Snaží se rozžehnout potřebný oheň, aby miminko mohlo přijít. Vybízí jí a láká: ‘Dívej se na mě, dívej se na mě, napoj se“.


Dívá se mamince do očí ,my posíláme všechnu energii ze srdcí miminku v bříšku. A pak najednou v jeden okamžik cítím obrovský příval energie, jak proudí dovnitř kruhu. Je to jako obrovská mořská vlna, která přináší všechnu energii, kterou v sobě může živel mít. Mám pocit že smetá pryč všechny obavy, všechny pochyby a cítím ,jak maminka získává sílu, jak objevuje odvahu, důvěru a klid.Najednou vidím ono nádherné miminko. Jeho rtíky se usmívají, má zavřené oči a pomalu, pomaličku, s klidem a rozvahou sestupuje na svou velkou cestu. Skláním se k ní a šeptám: „Pust miminko,ono chce ven“. Žena průvodkyně se smíchem říká :“já vím, já vím „


Maminka se konečně usmívá.Vím, že je tady a teď.Cítím, že opustila vše co bránilo. Cítím přítomnost Andělů a Boží sílu.Vím, že pro mě nastal čas odejít. Cítím, že jsem dala vše, co jsem měla dát. S nesmírným klidem odcházím. Doma usínám velice hlubokým a klidným spánkem.


Další den jsem dostala zprávu: miminko se ráno narodilo

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 5 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 365 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.