Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

chilli (od Amonety)

Autor: spravce* , 8.1.2008

Chilli se hlavně přisuzuje role v ovlivnění autoimunitních reakcí organismu. Takže takový malý pomocník prednisonu, wobenzymu a spol.

Jak se do tebe embryo dostane je jedno - je tedy jedno jestli otěhotníš doma, po IUI, ET či KET.

Jde o to, že u značné části žen - v ČR není podrobně sledováno - po IVF se embryo uchytí, na testu se kolem 8. dne ukáží //, ale již cca 15. - 20. den po ET je HCG minimální. Hovoří se o tzv. biochemickém těhotenství. To může být způsobeno jednak defektem embrya, ale bohužel čím dál častěji i imunitní reakcí matky. A právě tady zabírá chilli.

Dávkování:

u žen s vážným autoimunitním onemocněním, či u těch, kterým špatně dopadlo imunitní vyšetření - protilátky proti plodu - se podává až 200 g Sweet Chilli Sauce for Chicken 24% (tato forma zvolena pro jednoduchost dávkování, minimum alergických reakcí - zkuste si stříhat chilli papričky - a i chuťovou přijatelnost).

Samozřejmě je možné podávat ekvivalent čerstvých papriček či práškového chilli.

U žen bez předchozích biochemických těhotenství, bez spontánních potratů v anamnéze, s negativním imunitním vyšetřením se podává dávka podstatně nižší - cca 1-2 polévkové lžíce 3 x denně.

Ve sledovaných cyklech bylo podáváno od 1. dne cyklu (možno samozřejmě začít již dříve) a podávání bylo ukončeno po potvrzené srdeční akci plodu (některé ženy pokračovaly v užívání dále).

Z vedlejších efektů byl hlášen značný pokles výskytu ranních nevolností, vymizení akné, zlepšení kvality pokožky,nehtů a vlasů.

A perlička na závěr - plešatým partnerům - kteří chilli užívali solidárně se ženami začali růst vlasy.


 


kokos zabírá velmi dobře při problémech se štítnou žlázou, takže pokud ses na ni léčila, či se léčíš, jejich jezením nic nezkazíš. Navíc kokos stejně jako grapefruity podporuje růst sliznice. Takže od 1. dne cyklu

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 3605 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.