Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
    

Patří do deníku

Jak se mi ztratil Mudr....

Ačkoli jsem v neschopnosti s kolenem, tato návštěva Mudra se týkala jiného kousku mého těla :-)

Autor: Simča, dcery *1988 a 1997 , 11.6.2008
V duchu povídek Šimka a Grossmana by tento příspěvek měl být  nazván "Jak jsem šla navštívit neurologa":
Už někdy o vánocích mně začala zlobit levá ruka. Občas. Nepravidelně. Bolela někdy méně, někdy nesnesitelně. Výrazněji tehdy, když jsem zaklonila hlavu. Udělala jsem si "soukromou dg." , že mám zabloklou hrudní páteř a objednala se k Mudrovi na rehábku. V půlce ledna mně objednali na půlku února. Mudr mně prohlédl. ("Ale vždyť vy se ohnete až na zem!" - to slyším vyslovené s velikým údivem, kdykoli to na mně někdo testuje. Jak jim mám vysvětlit, že jsem sice tlustá, ale pohyblivá? A že přes svoji nadváhu se hýbu dost a tudíž nejsem ztuhlá. ALE PŘESTO mohu mít bolesti!!!!). No nic, Mudr rehabilitační mi předepsal masáže, elektro, magnety a UTZ rozepsané do 4 týdnů. Na celý březen. Bylo to překrásné, příjemné, mnoho bloků na páteři mi uvolnili, ALE bolesti ruky nepřestaly.    
Reha-sestra mi řekla, abych tomu dala tak 3 - 4 týdny, aby se ty nervy, předrážděné od rehabilitace, mohly zklidnit. No fajn, tak jsem měsíc PO rehabilitaci počkala - nic se nezměnilo. Tak mi na reha řekli, že to nebude v jejich kompetenci, že si mám dojít na neurologii. Fajn. Šla jsem se tam objednat. Neurolog je tu jednou za 2 týdny... Sestra mě dne 30.4. objednala na 11.6. ("Tento týden má pan doktor plno, za 14 dní má dovolenou, za dalších 14 dní má už zase plno, no tak přijděte 11.6.").
Fajn, na pana Mudra jsem se už fakt MOC těšila, ruka bolí, mrtví a mravenčí už skoro non-stop a je to velice nepříjemné. Nehledě k tomu, že se mi často stane, že něco uchopím a ono mi to vypadne z ruky, neboť ruka přestane poslouchat. Pokud jsem to ještě neuvedla, tak je to pochopitelně LEVÁ ruka, neb jsem levák :-(.
Dnes jsem ráno vstala, osprchla se a vyrazila na neuro. Pan Dr. tam má psané ordinační hodiny 9 - 13, pak konzultace v nemocnici.... K Mudrovi jsem dorazila v 10 hodin (myslela jsem si, abych nechala po ránu vyskotačit aktivní důchodce). Na neuro nebyl nikdo. NIKDO! Ani Mudr, ani sestra, dokonce ani pacouchové... Telefon nikdo nebral.... HMMMMM, tak nějak nevím, co mám dělat dál. A HLAVNĚ: komu mám zaplatit 30,- julínků?

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 1947 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.