Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Konopná mast

Autor: inishkea , 1.11.2008
zdlouhavý recept na výrobu masti, ale koncentrace THC je v takovéto masti velice vysoká (recept je od doktorky výzkumného ústavu). Samozřejmě jsou dostupné i jiné, rychlejší recepty,ale říká se, že kdo si počká ten se dočká.


500 g bílé vazelíny, půl litru sušeních dolních listů ze samičí rostliny konopí, čtvrt litru sušených samičích květenství (tzv.palice)
Do kotlíku dáte polovinu vazelíny a vodu v poměru 1:8 (1 díl vazelíny, 8 dílů vody). Celé přivedete k varu, dokud se vazelína nerozpustí. Mezi tím si v hmoždíři nadrtíte listy, přisypete je do vody a vaříte 60minut za občasného promíchání. Kotlík odstavte nechte vychladnout, pak jej dejte na hodinu do chladu, nejlépe do chladničky. Opatrně seberete ztuhlí takový škraloup a vodu se zbytky listů vylijete. Ze škraloupu vytlačte vodu a dobře jej hněťte. Dejte do nádobky s širokým hrdlem a nechejte tři týdny uležet v chladnu a temnu. Poté hmotu rozpuste ve vodní lázni, přidejte druhou polovinu vazelíny a jemně rozdrcené palice, vařte za občasného míchání asi 30 minut. Pak smět přes plátno sceďte do kelímků a nechte utuhnout v chladu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1236 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.