Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Den narození

Ahoj, jmenuju se Lucinka, vážím jsem 2800g a měřím 48 cm

Autor: Kačenka , 6.7.2004

Ahojky,



jmenuji se Lucinka Kovářová, narodila jsem se 12.2.2002 ve 4:05 hod.


Maminka byla 11.2. ještě na cvičení a plaváníčku pro těhulky. Asi v 19:00 hod. jsem začala dávat najevo, že se chystám ven. Nejdříve jsem se ozývala po 15 minutách, potom po 8 minutách, tak se maminka šla vykoupat, umyla si vlásky a vůbec se připravila do porodnice.


Když jsem se hlásila asi po 5 minutách, tak si pořád maminka nebyla jistá, zda už ven půjdu nebo ne a tak volali s tátou do porodnice, jestli už mají přijet nebo ještě počkat doma.


V době, kdy sedali do auta a odjížděli do porodnice, jsem se ozývala zhruba po 3 minutách.


Dojeli jsme do porodnice, maminku tam vyšetřili a řekli, že je otevřená na 3 centimetry. Pak si maminka vlezla do vany a tatínek ji držel za ruku a povídali si. Za hodinku a pul byla maminka otevřená na 8 centimetrů a byl čas, abych se podívala z bříška na svět. ( na porodní sál jsme šli v 1:30 hod.) Párkrát maminka tátu okřikla, když ji radil, jak má dýchat a řekla mu, ať to jde dělat sám, když to udělá líp. Pak sestřička řekla mamče, že si má pár stahů jen tak prodýchat. Maminka prodýchala dva a když ji sestřička řekla, že má prodýchávat dál, odsekla, že pár jsou dva…….


Maminka se moooooc snažila a tatínek ji hodně moc pomáhal, ale stejně nám to všem trvalo 2,5 hodinky, než jsem vykoukla na svět, to bylo 4:05 hod. ráno…..


Pak mě umyli, udělali všechna potřebná vyšetření, zabalili mě a dali mamince. Tatínek tam byl celou dobu s náma a tak jsme si hodinku a pul užívali všichni spolu.........................



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 441 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.