Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Názory

Autor: inishkea , 28.1.2009

Suri, antigen hla-b27 je poziviní u spousty autoimunitních nemocí, nejenom u toho bechtěreva. Že očkování aktivuje imunitní systém je jasná věc. Že lidé, co mají autoimunitní nemoc mají příliš aktivní imunitní systém a není radno jim ho očkováním ještě více zaktivovat je taky jasná věc. Že pokud mám genetické předpoklady k tomu, aby můj imunitní systém reagoval šíleně, tak není dobré ho dráždit přílišným očkováním už z toho podle mě celkem jasně vyplývá.
Zadej si do vyhledávače kombinaci slov očkování a bechtěrev anebo očkování a autoimunitní nemoci (ideálně v němčině nebo angličtině, v češtině se toho moc nedovíš) a uvidíš. Tady (v němčině) http://www.wissenschaft.de/wissenschaft/news/244828.html je například článek o tom, že podle jedné anglické studie očkování proti hepatitidě B zvyšuje třikrát riziko onemocnění roztroušenou sklerózou. A to je jedno jediné očkování, které zkoumali.
Tady: http://www.impfschaden.info/Studien/Nebenwirkungen/hepatitis_Impfung/HepB_Geier.htm je ještě jedne odkaz na další studii, která proběhla o rok později a která dává očko proti hepatitiděB do souvislosti i s jinými onemocněními, jako lupenka a revmatoidní artritida.

Jiank si myslím, že zrovna o zkoumání souvislostí mezi očkováním a autoimunitními nemocemi nebude příliš velký zájem, žádný finanční zisk z toho pro nikoho nekouká (spíš naopak). Na prodaných vakcínách se dá mnohem líp vydělat:-(((

Samozřejmě je velká většina lidí, s kterými očkování neudělá nic špatného, kteří nebudou mít po očkování žádné komplikace a kterým přijde očkování jako úžasnost úžasná. Ale pokud vím, že mám v rodině geny nebo předpoklady, které způsobují to, že se moje tělo může obrátit proti mně samé, tak si každé očkování pečlivě promyslím a rozložím v čase. A budu hodně přemýšlet, jestli zrovna tohle očkování nebude to poslední, po kterým hrnek přeteče a můj imunitní systém zešílí.


Priaznivý efekt prekonania detských ochorení v detskom veku tkvie v tom, že sa v dospelosti potom u ľudí vyskytuje menej rakovina a cukrovka - autoimunní onemocnění.



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 657 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.